"Петте аромата на нашата любов" ухае на жасмин


"Петте аромата на нашата любов" ухае на жасмин
Снимка: изд. Кръгозор

Втората ароматизира книга в България вече е по книжарниците. "Петте аромата на нашата любов", която ухае на жасмин, е красива история, която носи поезията на ежедневието и ще завладее сърцето и обонянието ви.

Роман в романа, защото един от главните герои, известният автор на бестселъри – чаровният и самонадеян Пиер-Еманюел Фран, има идея да си върне любимата жена, като ѝ подари роман за тяхната любов, която той безразсъдно е разрушил и е позволил да избледнее.

Шарлот е високо ценен специалист от писателите и е единствената, която може да помогне на новия проект на Пиер-Еманюел с точната си преценка и редакторски умения. След като губи обаче осеммесечния си син Натан, животът на Шарлот се разпада – двамата със съпруга й се разделят, тя напълно губи и обонянието, и вкуса си и вече 5 години живее в самота и страдание. Няма желание и за любимата си работа като литературен редактор. Решава все пак да каже "да", защото проектът много ѝ харесва – амбициозен, провокативен, завладяващо искрен. Изданието ще включва и ароматизирани разделители, специално създадени от блестящата парфюмеристка Габриела – талантливият нос на Грас. Тя вижда света през ароматите и нейната задача е да пресъздаде чрез различни ухания петте най-важни момента във връзката на писателя и неговата съпруга – първата среща, първият секс, разочарованието, детето, раздялата.

Какви са подводните камъни за тримата, замесени в проекта, ще се помири ли с миналото Шарлот и ще успее ли Пиер-Еманюел да си върне жената на живота му?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама