4 бюджетни визии за новогодишната нощ


4 бюджетни визии за новогодишната нощ
Снимка: Instagram

Новогодишната нощ по традиция се свързва с бляскави партита и събития. Това не означава, че трябва да похарчите цяло състояние за скъпа рокля, само за да отпразнувате новата година. В крайна сметка, най-важното от цялото празненство е да бъдете сред хората, които обичате. Ето и няколко визии за новогодишната нощ, които са различни, удобни и свежи!

1. Пуловер/риза с "джаз" ръкави

Можете да си купите толкова много различни пуловери по това време на годината, но моделите с "джаз" ръкав са наистина забележителни. Изглеждат толкова непринудено, но и супер стилно. Можете да комбинирате с черен панталон, плисирана миди пола и всякакви бижута.

2. Каре и чизми

Нова година е част от зимните празници, така че защо да не заложите на актуална зимна тенденция? И изобщо какъв е този неписан закон, че в новогодишната нощ всички трябва да носят рокли с пайети и брокат. Изберете риза или туника в любимия си кариран мотив и комбинирайте с готини чизми.

3. Дългокосместа пухенка

Дори да сте избрали изчистена черна рокля или просто дънки и топ, актуалните пухенки от изкуствен косъм ще добавят този така жадуван бляскав и празничен щрих. Не само това, със сигурност ще ви е топличко!

4. Плетена рокля

Топлата и приятна материя, съчетана с елегантност и стил, е вдъхновение за много световноизвестни блогърки. Като цяло, през този сезон на мода е всичко плетено – клинове, палта, рокли и жилетки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама