4 летни рокли, които ще са тотален хит този сезон


4 летни рокли, които ще са тотален хит този сезон
Снимка: Instagram

Когато си мислим за дългите летни дни и прохладни вечери, обикновено в съзнанието ни изплуват визии с феерични дълги рокли. И как иначе? Роклите вървят ръка за ръка с този прекрасен сезон. А ако се чудите как да разнообразите колекцията си, ето няколко предложения.

1. С копчета

Хитът през този сезон несъмнено ще са роклите с копчета отпред. От 50-те години насам те периодично се връщат на модната сцена, като последната им грандиозна поява бе през 90-те години. Някои от моделите имат способността да прикриват по-пухкавите бедра, а други пък акцентират на бюста – всичко е във вашите ръце.

2. С едно рамо

Ако търсите нещо креативно, женствено и уникално, тогава няма причина да не си вземете рокля с едно рамо. Това е секси начин да покажете тялото си, без да изглеждате провокативни или твърде разкриващи.

3. Рокля "тренч"

Подобно на роклята, тренчът е вечна класика в света на модата. Ето защо, когато комбинираме двете дрехи се получава взривоопасна комбинация. Този модел доби изключително голяма популярност, когато преди няколко седмици Мегън Маркъл се появи с подобна рокля на изписването на сина си.

4. Прерийна рокля

Тази тенденция има много общо с желанието да се обличаме по-скромно и по-романтично. Тя е женствена, но в същото време не разкрива почти нищо. Редица дизайнери заложиха на прерийните рокли в колекциите си за този сезон, като Alexander McQueen им обърна най-много внимание.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама