5 неща, които да добавите в летния си гардероб


5 неща, които да добавите в летния си гардероб
Снимка: instagram

Любимият сезон на толкова много дами вече чука на вратата и всяка една от нас трябва да бъде добре подготвена за топлите месеци. Модните тенденции се сменят всеки сезон и е добре да се опитате да ги включите в стила си, ако искате да се чувствате в крак с промените през лятото. Точно заради това днес ще ви кажем кои са нещата, които задължително трябва да имате в гардероба си това лято.

1. Тъмносиня рокля

Нека забравим за черното поне през лятото. Повечето жени обаче предпочитат тъмните цветове, защото те са доста по-универсални от ярките. Точно заради това нашето предложение е тъмносиньото, което е в унисон с летния сезон. То е подходящо за разходки по плажа късно вечер или ежедневна визия за работното място. Комбинирайте с бяло и червено за истинско морско излъчване.

2. Черни кожени сандали

Когато става въпрос за обувки, можете да си позволите да изберете черния цвят. Черните кожени сандали са перфектният избор, защото са подходящи както за официални събития, така и за ежедневието ви. Също така те стоят наистина много красиво на всякакъв женски силует.

3. Цветни акценти върху дрехите

Независимо дали ще заложите на някакъв аксесоар, който да освежи визията ви, или пък по самите ви дрехи ще има нещо цветно, няма значение. В момента изключително модерни са цветовете като жив корал, черешово червено, лавандула и кристално синьо, така че помислете по какъв начин можете да ги включите в гардероба си.

4. Цял бански

Само до преди няколко години целите бански бяха „запазена марка” за жените с по-пухкави форми. Към днешна дата можем да кажем, че тези модели са точно толкова актуални, колкото и половинките.

5. Тениски със слоган

Несъмнено тази тениска е чудесен начин да завършите ежедневната си визия. Освен че изглежда непретенциозно, имате възможност и да заявите позицията си по даден въпрос чрез слогана.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама