5 стилни начина да носите жилетка


5 стилни начина да носите жилетка
Снимка: Instagram

Стилът на плетките, независимо под каква форма, доста настоятелно се опитва да си извоюва място в гардероба ни. Ние пък не мислим да се дърпаме много преди да отворим обятия за нейно величество – жилетката. Сигурни сме, че и баба ви би била горда с това ваше практично и най-вече топло решение. А ако се чудите как да носите жилетка без да изглеждате като нея, ето 5 готини начина.

С колан

Комбинацията между рокля и жилетка със сигурност е класическа и стилна, но коланът би направил окончателния ви външен вид много по-интересен и подчертаващ талията. Освен това, използвайки този аксесоар, жилетката вече не играе роля на просто някаква връхна дреха, а на важна част от тоалета.

Като топ

Влюбени сме в тази тенденция, особено за дните, когато „няма какво да облечем”. Просто взимате любимата си жилетка и воала! Разбира се, условието е да е от фино плетиво и с копченца.

Игра на дължини

Трикът тук е да не се "прихлупвате". Изберете модел с дължина само няколко сантиметра под ръба на полата или роклята ви, за да изглеждате пропорционално.

Игра на дължини, част 2

Макси жилетките, подобно на любимите ни летни макси рокли, създават едно усещане за безгрижие и романтика.

Леопардов принт

Ако се оглеждате за нещо по-интересно от плетена вълнена жилетка, може би ще ви допадне идеята за така актуалния леопардов принт. Гарантираме ви, че на никой не би му минало през акъла колко "бабешка" дреха е жилетката.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама