Aglique с нова колекция уникални кърпи за коса


Aglique с нова колекция уникални кърпи за коса
Снимка: Вергиния Янчева

Сложи, завърти и закопчай - точно толкова лесно и удобно е когато имаш кърпа за коса от Aglique! Този дизайнерски аксесоар ще допринесе, освен за вашия комфорт, и за подчертаване на красотата ви със стил и уникалност.

Aglique е популярен български бранд за бутикови кърпи и аксесоари за коса и тяло, който се превръща в категоричен фаворит на дамите. Всички творения на Цветомира Богданова, създател на Aglique, са задължителен елемент за всяка модерна жена, която иска да се чувства специална. Те съчетават в себе си комфорт и красив дизайн, предлагайки на своите притежателки дълго търсено удобство.

Новата колекция на Aglique

Aglique предлага различна гама от продукти, като непрекъснато обогатява асортимента от принтове, за да може да задоволи желанията и на най-капризните дами. Тази година брандът пусна 7 уникални дизайнa на кърпите за коса, които могат да станат притежание на всяка от вас. Комфорт, красота, нежност и женственост са отново ключови при създаването на новата колекция. Уверете се сами!

Aglique May

Всяка една от нас се е възхищавала на пеперудите - толкова красиви и крехки създания, които носят безкрайна пъстрота, съчетавайки в себе си цветовете на живота. Нежността на месец Май може да откриете в пеперудите, накацали върху кърпата Aglique May, която ще краси косата ви по всяко едно време!

Aglique Alma

Нежна като цвете, кърпата Aglique Alma ще се погрижи косата ви да се чувства обичана! Поставете я лесно и бързо само с три движения и се насладете на удобството.

Aglique Tropiс

Aglique Tropic е перфектното допълнение за летния сезон. Принтът носи екзотиката на тропиците с палмови листа и същевременно запазва косата от вредното влияние на сешоара и слънчевите лъчи.

Aglique South

Този десен би подхождал дори на косите на някоя принцеса от Африка. За вашата модерна и смела визия може да се доверите на кърпата за коса Aglique South, която e изработена с внимание към всеки детайл.

Aglique Dream

Морето носи толкова много мечти, също както и кърпата Aglique Dream. Русалките с ангелски крила ще обгърнат косата Ви, а Вие ще може спокойно да се отдадете на любимите си занимания и женски задачки без да загърбвате богинята в себе си!

Aglique March

Aglique March идва със свеж полъх на маково поле, там където слънцето гали сетивата, а красотата на червения мак гарантира, че стилната ви визия няма да остане незабелязана!

Aglique Lady B

Нежно синьо и игриви калинки - Aglique Lady B е още един от десените в новата колекция, който ще Ви накара да се усмихнете и в най-мрачния ден.

 

Още прекрасни модели можете да разгледате ТУК!

 

 

Фотография: Вергиния Янчева @virginiya.photo

MUA: Гергана Пащрапанска @pashtrapanska

Модел: Джулия Тодорова @todorova76 за @visages_models

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама