Неон, тюл и животински принтове на Златните глобуси


Неон, тюл и животински принтове на Златните глобуси
Снимка: Getty Images/Guliver

Първото голямо събитие, бележещо началото на "бляскавия сезон" за Холивуд, се състоя снощи в Бевърли Хилс. 76-те награди "Златен глобус" събраха десетки световни знаменитости на червения килим. За разлика от миналогодишната церемония, когато дрескодът беше черно в подкрепа на жертвите на сексуално насилие в кино индустрията, снощните награди бяха истинска какафония от цветове, материи, принтове и аксесоари. Ето и кои актриси се откроиха с избора си на вечерен тоалет – лош или добър, преценете вие.

Ан Хатуей

Започваме с една от най-противоречивите визии за вечерта. Модните критици се разделиха на два лагера – докато едните се любуваха на леопардовата рокля, дело на Elie Saab, другите неодобрително клатеха глава. 36-годишната актриса несъмнено заложи на един от най-актуалните трендове за сезона – животинския принт, комбиниран с огромна доза пайети.

Ан Хатауей

Хайди Клум

Супермоделът Хайди Клум успя да привлече вниманието с булчински модел рокля, дело на Monique Lhuillier. Макар почти единодушно модните критици да осъдиха тоалета като "модно бедствие", ние намираме чар в триизмерните цветя, украсили долната част на роклята.

Лейди Гага

За пореден път Лейди Гага успя да прикове погледите към себе си. Смятана от всички за "диаманта на вечерта", роклята на певицата е част от есенната колекция на Valentino. Романтичен стил, дълъг шлейф, нежни сини нюанси, допълнени от същия тон коса – удар в 10-ката!

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

Холи Бери

52-годишната актриса определено знае как да подчертае поддържаното си тяло. На церемонията тя го направи с винено червена рокля, с дълбока цепка и деколте, дело на Zuhair Murad.

Ирина Шейк

Половинката на Брадли Купър се бе погрижила червеният килим да не остане без необходимия златен блясък. Тя го направи със стил и изрязана златна рокля.

Емили Блънт

Актрисата, която бе номинирана за ролята си на Мери Попинз, също излъчване традиционния холивудски блясък! 35-годишната красавица без избрала за вечерта бродирана рокля с висока яка и ефект "водопад".

Катрин Зита Джоунс

Съпругата на Майкъл Дъглас отново доказа безпогрешния си вкус, избирайки драматична рокля на дизайнера Elie Saab в смарагдово зелено.

Пенелопе Крус, Джесика Частейн и Розамунд Пайк

Много дами заложиха на вечната класика в лицето на черния цвят. Пенелопе Крус успя да се открои най-добре, благодарение на пищната си и бляскава рокля от модна къща Ralph & Russo.

Джулия Робъртс, Ема Стоун и Кейт Мара

Тези актриси някак не успяха да изпъкнат със своите тоалети, решени в нюд гамата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама