Риана пусна секси бельо за Св. Валентин (снимки + видео)


Риана пусна секси бельо за Св. Валентин (снимки + видео)
Снимка: Getty Images/Guliver

Риана представи специална колекция бельо за Св. Валентин. Певицата зарадва почитателките си със съблазнителни модели за 14 февруари.

Линията Savage x Fenty е предназначена за жени с всякакви форми, които искат да изглеждат неустоимо на Деня на влюбените.

"Бельото не е само за използване на женското тяло, то е за негова възхвала. И точно това е целта на Savage x. "Дивак" за мен е много силна дума. Особено, когато става въпрос за жените, на които обикновено се гледа като на слаби и нуждаещи се. Дивата жена е съвсем различна. Тя е точно обратното - могъща, контролира нещата и сама отговаря за всички избори, които прави", каза Риана за новата си колекция.

Сред моделите за Св. Валентин има изрязани бикини със сърце, прозрачни сутиени и секси бодита.

Сутиените се предлагат в размери от 32А до 44DD, а долното бельо от XS до 3X. Цените са от 20 до 68 долара. В колекцията са включени също аксесоари като пухкави белезници и дантелени жартиери.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама