Шамфъстък за гардероба


Шамфъстък за гардероба
Снимка: Instagram

Август е тук и ни заля с толкова красиви и интересни тенденции, че дори не искаме да помисляме за есенни трендове. Има обаче един, който се прокрадва сред търсещите ни погледи още сега. Макар да говорим за тенденцията, която ще бъде на върха през есента, можете да я носите още сега! Става въпрос за писташио.

Носи името на шамфъстъка заради красивия особен нюанс на зеления цвят на ядката. Италианското й название – писташио, обозначава много специфичен зелен оттенък. Това е различен цвят от неон, мента и лайм. Ако можем да го опишем с думи, бихме казали, че писташиото е много близък цвят до няколко разновидности на пастелно зелено в по-тъмен или в по-светъл вариант.

Стръмният път на въвеждането на странно зелено в гардероба ви със сигурност не е за слабите сърца, така че нека да направим крачка назад и да се потопим в тенденцията стъпка по стъпка. Като за начало само с една или две дрехи с цвят писташио – препоръчваме топ или риза, а не панталон или пола, тъй като последните биха били по-сложни за стилизиране.

ОЩЕ ИДЕИ КАК ДА НОСИТЕ ТОЗИ ТРЕНД ТУК!

Вижте тази публикация в Instagram.

matching. 🍃

Публикация, споделена от Eline (@elinevanhaasteren) на

Вижте тази публикация в Instagram.

@annasarlvit wears the Scelsi Pants & Marie Top #faithfullgirls

Публикация, споделена от Faithfull the Brand (@faithfullthebrand) на

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама