Топ тенденции за зимата и за всеки джоб


Топ тенденции за зимата и за всеки джоб
Снимка: Instagram

Всеки сезон идва момент, когато изпитваме непреодолимо желание да похарчим цялата си заплата за изцяло нов гардероб. Тъй като обаче имаме и други разходи като наем, храна и сметки, този вариант отпада. За щастие, тенденциите, които е ви покажем днес, са адски достъпни, така че няма нужда да преживявате цяла зима на хляб и сол,за да изглеждате в крак с модата.

Цветни жилетки

Със сигурност баба ви не е спирала да ги носи, а да си признаем – ние също. Този сезон се спрете на модели от фино плетиво, ефирни, цветни, които могат да бъдат лесно комбинирани със зимна рокля.

Яке "мече"

Плюшените и обемни якета в стил Teddy bear са особено актуални този сезон и за щастие не са никак скъпи, може би защото са от изкуствени материи.

Ретро очила

Това, че е зима, не значи, че няма и слънчеви дни! И макар винаги да има място в сърцата ни за големи слънчеви очила, трябва да признаем, че "котешките" рамки от 50-те години също са ни по вкуса.

Неонов пуловер

Ако сте пропуснали новините около различните Седмици на модата, то водещата вест е, че неонът се върна. Пуловери, парки и каквото още се сетите ще се котират добре през тази зима.

Лента за коса

Блеър Уолдорф от "Клюкарката" би била на 7-то небе заради тази тенденция. Можете да изберете по-плътна и широка лента, която да ви топли през зимата или пък да заложите на декоративен вариант, който да скрие следите от сух шампоан.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама