"Страх от обичане" - да обичаш, без да пазиш равновесие


"Страх от обичане" - да обичаш, без да пазиш равновесие
Снимка: ПР

Имаме нужда някой да ни обича по начина, по който си представяме. Имаме нужда от някой, който не се страхува от нашето "Обичам те", от сълзите, от ревността, от слабостта. А когато най-сетне открием този Някой, страхът от обичане завладява и нас, и него – така, както е завладял цялото съвременно общество.

"Страх от обичане" от Неви Боджукова, психолог по професия, описва пътя на едно младо момиче, което преживява любовта в различни цветове. Понякога тя е светла и слънчева, друг път тъмна и замръзнала.

Тя разказва как преминава през загубата на близък човек и как смъртта я подсеща да търси себе си да се бори за щастието си, въпреки всичко и всички. Един роман, изтъкан от реални случки и емоции, с които не само героинята, а всеки човек рано или късно се сблъсква и живее.

Защо първо получаваме огромни дози радост от влюбването, а после всичко свършва – пита се неведнъж из дневника си Стела. Как да се освободим от страха, който ограбва най-съкровените ни моменти – разсъждава отново и отново тя, докато разказва историята на своята връзка. Историята на едно порастване, на един емоционален път, чиято крайна цел всъщност е освобождението – от подчинеността, послушанието, морала, вината и страха...

История за свободата да обичаш, без да пазиш равновесие...

Премиерата на "Страх от обичане" е на 17 юни в клуб "The Book" от 19.00 ч.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама