6 мъжки тайни, които трябва да знаете


6 мъжки тайни, които трябва да знаете
Снимка: iStock/Guliver

Всяка жена си мисли, че знае достатъчно за мъжкото съсловие, което обаче изобщо не е така. Всъщност има тайни, които само мъжете могат да разкрият. Днес, мили дами, ще повдигнем малко завесата към света на господата и ще ви помогнем да научите малко повече за тях.

1. Те нямат представа какво искат жените

Да, точно така. Мъжете просто не знаят какво иска и от какво има нужда една жена. Дори да не го признават, това е факт. Нямат представа дали харесвате брадата им и дали искате да изразяват емоциите си. Те дори често не знаят какъв подарък да ви подарят и как да го поднесат. Ето защо, ако искате нещо от мъжа до себе си, просто му го кажете. Не очаквайте да се сети сам.

2. Не знаят за какво се извиняват

Доста често мъжете нямат никаква представа къде всъщност са сгрешили и какво са направили. Извиняват се, защото са научени да го правят. Просто за да смекчат обстоятелствата и да не се карат с вас. Предполагат, че са направили нещо нередно щом се сърдите, но нямат никаква представа какво всъщност е то.

3. Има причина, когато не говорят

Това не означава, че ви се сърдят. Те просто размишляват над даден проблем, взимат решение как да постъпят. Трябва да знаете, че винаги има причина да се държат странно. Не съдете мъжа до себе си строго, когато се държи странно. Опитайте се да го разберете и всичко ще бъде наред.

4. Харесват приятелките ви, но нямат интерес към тях

Както вие, така и приятелките ви са наясно, че са секси, нали така? Всъщност и половинката ви вижда това и не би го отрекъл пред приятелите си, например. Това, че една жена е привлекателна обаче, не означава че той има интерес към нея. Мъжете обикновено флиртуват с други жени, но това в никакъв случай не е знак, че биха изневерили с тях. Те просто са мили и се опитват да създадат приятелски отношения с приятелките ви.

5. Нямат определен тип жена, която ги привлича

Разбира се, всеки мъж има някакви предпочитания, но не винаги жената, която харесва, отговаря на очакванията му. Всъщност те нямат точно определен "тип" за перфектната жена. Това, което най-много ги привлича, е енергията, която тя излъчва. Присъствието, което има. Едва след това обръщат внимание на начина, по който изглежда.

6. Правят всичко, за да се харесат на жените

Всъщност всяко едно тяхно начинание е пряко свързано с женското съсловие. Мъжете правят всичко, за да впечатлят дамите. Мъжете искат победата, за да направят впечатление, а не защото им е толкова необходим. Те имат нуждата да бъдат одобрявани, искат да получават подкрепата на жената до себе си постоянно и непрекъснато. Това е нещото, което ги зарежда и мотивира да се развиват и да успяват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама