Благодаря ти, че всеки път избираш мен


Благодаря ти, че всеки път избираш мен
Снимка: iStock/Guliver

В един жесток свят, в който е толкова трудно да намериш някой, който да обичаш и да те обича по същия начин, с цялото си сърце, аз се чувствам наистина благословена. Благодаря на съдбата, че ми подари този дар - да изпитам тези чувства и да отворя сърцето си!

Но най-вече благодаря на теб. Затова, че ме обичаш, но не "когато ти изнася". А обичаш както добрите ми страни, така и моите ексцентричност, саркастично чувство за хумор, повърхностното ми мислене на моменти.

Благодаря ти, че си търпелив с мен. И че се справи и оцеля след всичките ми драми, скандали и постоянна параноя. Благодаря ти и за безкрайните шансове, които ми даваше, за да се променя, докато ти в същото време се влюбваше в тези мои слабости.

Благодаря ти, че ме промени, без да изискваш да се променям. Че даде и продължаваш да даваш най-доброто от себе си, за да бъда аз щастлива. Че повярва в мен и настояваше, че мога да бъда много повече от това, което съм. И ето – вече съм сигурна, по-смела и по-вярваща. Заради теб!

Благодаря ти, че сподели най-хубавите си години с мен. Че ме направи притегателна сила за бъдещето, което вече градим заедно. Благодаря ти, че избра мен и че ме избираш всеки ден, независимо колко ти е било трудно на моменти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама