Любов, нека да забавим нещата...

  • Любов, нека да забавим нещата...
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 04.07.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

В този свят, пълен с нестабилност, бързи срещи и почти връзки, те моля, Любов, нека забавим нещата. Нека обичаме всеки момент, който ни се дава. Нека се опознаем добре, преди да вземем решения, променящи живота. Защото вярвам в плановете на съдбата и в силата на нашата любов.

Може би сега сме твърде далеч един от друг, но нямам нищо против, защото знам, че разстоянието не може да отнеме връзката, която сме построили. Вярвам и знам, че в сърцето си се чувстваш по същия начин

Никога не забравяй, че ти си човекът, за който се молих и чаках цял живот и всяка секунда, която прекарвам с теб, е всичко, което някога мога да поискам. Ще бъда вечно благодарна, че имам възможността да обичам и да бъда обичана. Затова те моля, Любов, нека забавим нещата. Нека заедно създаваме спомени, да пътуваме, да откриваме чудесата на света и красотата в душите си.

Нека вървим и тичаме, докато краката ни предадат. Да плуваме и да се гмуркаме в дълбоките води, без да се страхуваме какво ни е подготвил утрешният ден. Да изкачваме планините на живота, приемайки страховете и съмненията, които могат да попречат на отношенията ни.

Нека забавим нещата, Любов. Да се смеем и плачем над грешките си. Да се караме и спорим, докато и двамата не сме достатъчно зрели, за да се справим с различията. Искам да преживея всичко с теб и не ме интересува колко време ще отнеме. Защото дори завинаги ми се струва твърде близо. Нека забавим нещата, Любов.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.