Малките неща, които означават много за всяка жена


Малките неща, които означават много за всяка жена
Снимка: iStock/Guliver

Подаръците са хубаво нещо, но не материалните неща са тези, които показват любовта към жената. Точно обратното. Има някои малки жестове, които са любими на всяка от нас и чрез които бихте могли да изразите чувствата си. Ето ги и тях:

1. Да я питате как е минал денят й

Един на пръв поглед толкова незначителен въпрос, но всъщност означава много за жената. Това показва загрижеността ви. По този начин тя ще започне да ви споделя повече и ще се отпуска пред вас. С подобен въпрос ще я накарате да се чувства ценна и обичана.

2. Взимайте под внимание това, което казва 

За да е щастлива жената, партньорът й трябва да я слуша и да не омаловажава думите й. Дамите харесват мъже, които не са на мнение, че мъжът е нещо повече от жената. Ето защо, когато й обръщате достатъчно внимание, тя ще започне да ви обича още повече.

3. Обажданията 

Любимо на всяка жена е обаждане с думите "Какво правиш, всичко наред ли е?". Този разговор отнема едва няколко минути, но е нещо, което я прави изключително щастлива. Мъжете, които са се научили да правят този жест, определено имат много голям успех с дамите.

4. Комплиментите 

Жените рядко си признават, но едно от най-любимите им неща са комплиментите без повод. Това са думи като "Много си красива днес", "Ухаеш приятно", "Имаш много красива усмивка" и др. Обичаме комплиментите, колкото и да отричаме, че това е така. Така че, колкото повече комплименти, толкова по-добре.

5. "Обичам те" просто ей така 

Непринудено и без повод, това е най-сладкото и мило признание в любов. Без да има някаква конкретна причина или повод. Жените са влюбени в това. Те обикновено са доста недоверчиви и когато чуват често "Обичам те", се чувстват спокойни и нямат притеснения относно лоялността на приятеля си. Ако връзката е силна, не е нужно да има повод, за да изразяваме любовта си. Достатъчно е само да сте щастливи с този човек.

6. Съобщенията за добро утро

Какво по-хубаво от мило съобщение рано сутрин? Това дава на жената мотивация да започне деня с усмивка, защото знае, че някой се е сетил за нея веднага, след като се е събудил. Дори едно обикновено "Добро утро" би могло да зарадва всяка една представителка на нежния пол.

7. Помненето на малки детайли

Жените обикновено обръщат внимание на някои детайли, които мъжете дори не забелязват. Много добро впечатление й прави, ако той помни малките неща, които обикновено се оказват доста важни.

8. Малките подаръчета 

Тук не говорим за огромни подаръци, а за нещо малко, с което да й покажете, че мислите за нея. Малките подаръчета като цвете, любима книга или просто картичка ще разтопят напълно една жена, карайки я да се чувства щастлива и обичана.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама