Момичета не искат всичко, а просто да бъдат обичани


Момичета не искат всичко, а просто да бъдат обичани
Снимка: iStock/Guliver

През уикенда някой ми каза: "Този може да ти купи всичко, което пожелаеш. Трябва да се пробваш с него." Първата мисъл, която дойде в главата ми, беше, че не всички момичета искат това и аз определено съм сред тях.

Не се интересувах от него и това, че има пари не ме накара да се заинтересувам повече от него. Какво е празна връзка без любов и страст?

В същата нощ също чух някой да казва: "Давам й всичко, което пожелае и й купувам всичко, което поиска. Не знам какво повече желае".

Скъпите подаръци и вечерите не са всичко. Парите не заместват любовта, не запълват празнотите от самота и определено не те топлят през нощта. Парите не ти правят вечеря, когато си болен, не ти държат чадъра над главата, когато вали и не те карат да чувстваш страст.

Не искам връзка, която изобилства от подаръци, които се опитват да заменят любовта, защото тя не може да бъде.

Любовта е като магия, понякога е невъзможно да я разберем, но никой не може по-добре освен тези, които създават шоуто.

Любовта те кара да се чувстваш по-жив. Дава ти пеперуди в стомаха и кара сърцето ти да тупти. Прави те нервен, развълнуван и страстен. Любовта е честна, не е нещо, което може да бъде заменено или купено.

Искам страст, а не комфорт.

Искам да целувам някого сякаш той е въздухът, който изпълва дробовете ми, сякаш неговите целувки са единственото нещо, което ме поддържа жива.

Не искам подаръци от никого. Никога не съм искала да се омъжа за богаташ, за да имам луксозен живот. Предпочитам да съм бедна и щастливо влюбена, отколкото да бъда с някого, само защото може да ме глези. Това не е любовта и не е връзката, от която имам нужда, защото парите не могат да ми купят щастие.

Нямам нужда от диаманти и перли, за да ме направят щастлива. Просто искам твоята любов. Нямам нужда да бъдеш моят герой, искам просто да бъдеш до мен. Не искам да се перчиш с мен пред приятелите си, а да ме чувстваш специална.

Всички жени наистина искат любов, внимание и да бъдат ценени.

Няма етикет с цена на сърцето ми.

Всяко момиче просто иска да означава нещо за някого, да изпитва изгаряща страст. Тя иска да дава любов и да я получава. Тя не иска да бъде купена и да бъде заобиколена от безсмислени подаръци, а просто да й връщаш хубавите неща, които тя прави за теб.

Парите не могат да ти помогнат да решите общите ви проблеми, парите не могат да избършат сълзите ти и да построят здрава, щастлива връзка, но истинската любов може и винаги го прави.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама