Обичай ме на глас


Обичай ме на глас
Снимка: iStock/Guliver

Не изпращай смесени сигнали. Не ме карай да ти чета мислите. Не очаквай да предполагам какви чувства изпитваш към мен. Кажи ми сам. Използвай думите и гласа си. Спри да задушаваш емоциите си и ги остави да излязат от теб.

Искам да знам какво мислиш, когато очите ти се срещнат с моите. Искам да чуя как крещи сърцето ти. Искам да видя твоята уязвима страна, сурова и неподправена. Искам да усетя душата ти.

Няма да преследвам някого, който изглежда "почти" заинтересован. Няма да губя времето си с някой, който ми дава само малко внимание, малко уважение, малко време, което е предназначено да задоволи нуждите ми. Искам голяма, шумна и безсрамна любов.

Имай ми доверие. Няма да те накарам да се чувстваш глупаво, ако споделиш най-съкровените си чувства. Напротив, ще бъда впечатлена от честността, защото повечето хора се страхуват да прегърнат собствената си истина.

Не искам да се правиш на какъвто не си. Искам да ме обичаш шумно и на глас. Дръж ме за ръка, когато се разхождаме. Целуни ме по челото. Обади ми се посред нощ. Наречи ме с галеното ни име пред приятелите си.

Искам светът да знае за нас. Искам да споделя любовта ни, защото съм прекалено развълнувана, за да я запазя за себе си. Искам да ме обичаш на глас. Искам да ме обичаш с всичко, което имаш.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама