Срещайте се с някой, който ще се бори да бъде с вас


Срещайте се с някой, който ще се бори да бъде с вас
Снимка: iStock/Guliver

Срещайте се с някой, който ще се бори да бъде с вас всеки ден.

От морето от лица, от безбройните избори и неограничени възможности той е избрал вас. Въпреки мимолетните привличания, нестабилни връзки и неуловимото търсене на любов, което е свързано с модерните запознанства, той знае, че вие сте жената, която търси.

Не съществува колебание, няма повторно замисляне и резервен план. Вие сте тази, в която е влюбен. Вие сте пленила всяка негова мисъл. 

Вие сте първото нещо, за което мисли, когато се събуди и последното, което изниква в съзнанието му, преди да заспи. Той не ви поставя на страничната линия, а в центъра на живота си. Не ви слага на пиедестал, а ви вижда такава, каквато сте - с всичките ви качества и недостатъци. Той не е с вас, защото му е скучно или не иска да бъде сам, или заради друга причина, а тъй като ви обича.

Срещайте се с някой, който ще се бори да ви показва колко много означавате за него. Няма объркване, смесени сигнали или сиви зони.

Всеки ден той показва и доказва чувствата си към вас. Той ви дава цялото си сърце и ви казва, че сте единствена за него.

Той ви води на любимите ви места, не за да ви впечатли, а защото иска да види доволната ви усмивка. Казва ви всичко, което трябва да знаете за него и дори повече. И двамата споделяте тайните на душите си. 

Срещайте се с някой, който ще се бори за вас в трудни времена. 

Той не се чувства добре с вашето мълчание и пита какво означава. Преследва ви, когато си тръгнете в разгара на спор и се бори за вас, дори когато смятате, че не го заслужавате. Той разбива всичките ви стени и ви показва, че няма от какво да се страхувате. 

Неговата любов е безгранична и свободна. Той е готов да ви последва до края на света, за да ви покаже своята отдаденост. 

Срещайте се с някой, който ще се бори да ви бъде равен. Ваш помощник, партньор и най-добър приятел. 

Когато искате да избягате, той хваща ръката ви, защото иска да останете до него. С него останалата част от света просто изчезва. Животът е едно голямо приключение. Слънцето грее по-ярко. Дишате по-лесно. И сърцето ви е изпълнено с толкова много любов и щастие.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама