Това е моето обещание към теб…


Това е моето обещание към теб…
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и да вярвам в това, което сърцето ми нашепва, наистина не знам какво ми е приготвило бъдещето. Знам обаче, че някои неща не могат да бъдат поставени под съмнение. Познавам те. Знам какво чувствам към теб и знам как аз те карам да се чувстваш. Знам, че въпреки целия този хаос, има неща, от които се нуждаеш и само аз мога да ти ги дам. Така че това е моето обещание към теб.

Ще има моменти, когато ще имаш нужда от мен и може би ще се съмняваш, че заслужаваш моята подкрепа. Ще се ядосваш за това, че ти е трудно да вземеш решение или не можеш да преминеш през дадено изпитание сам. Обещавам ти да нося товара с теб, когато си готов да го споделиш.

Ще има дни, когато ще се раздираш от вътрешни съмнения. Самокритичността ти ще взима връх и ще обвиняваш себе си за неща, за които нямаш вина. Обещавам да ти бъда огледало и да ти покажа по всякакъв начин това, което виждам аз у теб.

Ще има дни, когато ще дойдеш при мен за прошка. И знам, че тогава няма да дойдеш при мен с нищо по-малко от себе си. Обещавам да ти простя, когато си готов да ти бъде простено.

Ще има дни, когато ще имаш нужда от моята любов. Може би ще се усмихваш при спомена за мен. Обещавам, че ще направя всичко, за да те обичам по моя начин. Обещавам и да те пусна, ако искаш. И обещавам да те държа в сърцето си завинаги.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама