4 знака, че трябва да се борите за връзката си


4 знака, че трябва да се борите за връзката си
Снимка: iStock/Guliver

Случвало ви се е да се чудите дали си заслужава да се борите за даден човек, нали? Чудите се какъв ще е животът ви без него и дали изобщо ще има смисъл, ако той не е до вас? Пред тази дилема е била изправена всяка жена поне веднъж в живота си. Често не се замисляме за някои важни неща, които могат да ни подскажат дали си заслужава да дадем всичко за него.

Във всяка връзка има момент, в който изглежда, че всичко е загубено, но не винаги трябва да се отказвате от половинката си. Борете се, ако дълбоко в сърцето си чувствате, че си струва. Ето и знаците, че не трябва да се отказвате от връзката си:

1. Представяте си бъдещето с него 

Aко мислите, че той има място в бъдещия ви живот, в никакъв случай не се отказвайте от него. Това показва колко силна връзка сте изградили и не трябва да се отказвате от толкова здрави отношения, колкото и труден момент да преживявате. Може би няма да намерите друг, който да заема толкова голямо място в сърцето ви. Не всеки би могъл да се впише в бъдещите ви планове, а този човек явно го е направил. След като планирате да сте с него и след години, има смисъл.

2. Прекарвате си добре заедно

Това е едно от най-важните неща. Ако всеки един момент, прекаран с него, ви кара да се чувствате добре, останете с него. Ако дори, когато мълчите всичко е толкова хубаво и спокойно, както по филмите, си заслужава да бъдете до него във всеки един друг момент. Това означава, че за вас този човек е дефиниция за щастие и спокойствие.

Намерила сте човек, който ви прави щастлива, който знае какво харесвате и какво не. Направете всичко възможно да бъдете до него, защото не всеки може да ви накара да се усмихвате, само когато мислите за него. Ако той умее да прави това, бъдете силна и не позволявайте на трудностите да ви накарат да се отказвате от любовта.

3. Не можете да понесете мисълта, че той ще е с друга

В такъв момент е нормално да си го представите с друга жена в прегръдките му. Ако не можете да понесете това, ако ви е страх от този момент и не искате той никога да идва, не си тръгвайте от него. Нормално е той да намери нова любов, ако прекратите отношенията си. Ако тази мисъл ви кара да се чувствате зле, безпомощна и наранена, борете се до последно за този човек и не го пускайте да си отиде. Не допускайте тези влудяващи мисли да се превърнат в реалност, защото всичко зависи само и единствено от вас.

4. Има емоция в секса

Емоцията в секса не може да бъде постигната с всеки един, защото това е нещо доста по-специално и интимно. Не можете да се доверите на абсолютно всеки, когато става въпрос за тази част от връзката ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама