5 правила за перфектна целувка


5 правила за перфектна целувка
Снимка: iStock/Guliver

Целувката може да разкрие много за теб в интимен план. От нея може да разбереш дали тази нощ точно с него нещата ще се развият както ти се иска или не съвсем. Обикновено целувките не лъжат.

Ето някои от тънкостите на перфектната целувка, с която да омаеш всеки.

1. Перфектната целувка винаги е спонтанна

Дори и много да ти се иска всичко да мине по план и точно така, както си го представяш… по-добре забрави за тази стратегия. Това ще означава, че нещо не е наред в отношенията ти с него. Целувките, след които главата ти ще се замае, са спонтанни, непремерени, диви и след тях се чувстваш малко засрамена, малко удивена и много развълнувана.

2. Избери правилния момент

Колкото и да ти се иска целувката да е сега и веднага, по-добре изчакай той да ти "подаде" сигнал. Определено ще остане очарован ако ти направиш първата крачка към него и го целунеш преди той теб. Бъди търпелива и покажи страстта си с целувка.

3. Перфектната целувка ще се случи с перфектния човек

Това е златно правило. Сигурно вече знаеш, че не с всеки целувките са супер и не с всеки сексът е сполучлив. Не раздавай целувките си току-така. Правилният човек ще оцени най-много твоите целувки и милувки.

4. Не прекалявай с дългите целувки

Страстта понякога води до дълги целувки. Запази най-пикантното и десерта за после. Остави най-хубавите моменти за по-интимните ви преживявания. Колкото и да ти се иска всичко да продължи в нещо повече, бъди сигурна, че и той иска същото.

5. Заложи на секси, предизвикателни и решителни целувки

Това ще бъде най-важното, което той ще оцени. Когато покажеш с целувките си какво искаш от тази среща, от тази нощ и от него, това ще бъде твоята силна заявка на упорита и уверена жена и определено истинският мъж ще я разбере и оцени.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама