6 знака, че че той вече НЕ ви обича


6 знака, че че той вече НЕ ви обича
Снимка: iStock/Guliver

Много често, когато един мъж вече няма интерес към една жена, това си личи по поведението му. Той става сериозен, отдръпва се и вече не е толкова нежен, както преди. Понякога обаче можете да го забележите и чрез някои фрази, които използва. Те показват, че любовта вече я няма и е време да прекратите тази връзка.

Всяка една от тях може да бъде изречена в момент на гняв и да не означава нищо конкретно, но ако ги произнася прекалено често, то можете да бъдете сигурна, че вече не ви обича.

1. "Не съм длъжен да ти обяснявам."

Тази фраза демонстрира нежеланието му да ви обясни къде е бил и защо се е забавил, например. Когато в една връзка липсва добра комуникация, това е лош знак. Прикривайки къде е бил и избягвайки тази тема, той ви дава причина да се замислите сериозно върху отношенията ви. Един любящ мъж никога няма да ви остави в неведение.

2. "Проблемът си е твой."

Ако във връзката ви помощта и съчувствието липсват, по-добре се отдръпнете докато е време. Ако той не се интересува от проблемите ви и няма намерение да ви помага в трудни моменти, не е човекът за вас. Половинката ви трябва да бъде грижовна и всеотдайна. Ако не можете да разчитате на него, когато имате проблем, то любовта между вас е изчезнала.

3. "Намери си друг, щом не ти харесвам."

Това се чува най-често в момент, в който се опитвате да му кажете, че нещо, което прави, не ви харесва. След като ви предлага да си намерите друг мъж, той не се притеснява от липсата ви. За него няма да бъде проблем да не сте в живота му. Ако ви обича, ще направи всичко възможно, за да ви задържи. Изричайки тези думи, той отказва да се промени и ви подтиква да намерите човек, когото харесвате повече. Това показва, че той не ви обича истински.

4. "Не ти вярвам."

Във връзката ви трябва да има доверие, за да сте щастливи. Ако той не ви вярва и подлага под съмнение абсолютно всяка ваша дума, то няма смисъл да продължавате да сте с този човек. Опитайте се да му обясните, че не го лъжете за нищо. Но ако той продължава да не ви вярва, просто прекратете тези отношения.

5. "Прави каквото искаш, все ми е тая."

Ако ви обича достатъчно, определено няма да му е все тая за каквото и да било. Той би трябвало да се интересува от вас и да го е грижа какво правите. Тези думи могат да ви покажат, че за него вашите действия не са важни, стига той да не е засегнат от тях. Също така те показват, че той няма желанието дори да ви даде съвет какво да направите или поне да поговори спокойно с вас.

6. "Мисли каквото си искаш."

Ако наистина ви обича, задължително ще се опита да промени мнението ви за дадена ситуация. В никакъв случай няма да ви остави да си мислите нещо грешно. Ако обаче вече няма силни чувства към вас, е напълно нормално да не се интересува от това какво мислите и какво е мнението ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама