7 причини да излизате с по-млад мъж


7 причини да излизате с по-млад мъж
Снимка: iStock/Guliver

Жените рядко имат връзка с по-млади мъже от тях и това е погрешно. Дори да се случи не вярват, че връзката може да продължи дълго време. Ето 7 причини, които потвърждават защо е полезно мъжът да е по-млад от жената.

1. Демографска

Мъжете умират по-рано от жените. За да е щастлива двойката, докато "смъртта ги раздели", е желателно жената да е поне 10 години по-голяма от мъжа.

2. Сексуална

Вече е известно, че женската сексуалност достига пика си по-късно в сравнение с мъжката, а после намалява. Идеалното съчетание, позволено от закона, би било 18-годишен с 33-годишна жена. Хората с такава разлика ще бъдат къде къде по-щастливи в сексуален аспект. 

3. Социална

Някои жени престават да се развиват след брака - стоят си вкъщи и бездействат с парите на мъжа си. Така обаче те стават зависими и възниква проблем от морално и физическо насилие. Младият мъж стимулира жената към лидерство и решаването на жизнените въпроси.

4. Психологическа

Мъдрата жена, която вече има известен житейски опит, ще бъде много по-снизходителна към партньора си в сравнение с младата.

5. Еротична

Категорията MILF във филмите за възрастни бият всички рекорди по популярност. Явно много мъже мечтаят за секс с по-възрастни от тях жени. Мечтите трябва да се сбъдват!

6. Естетична

Жената, която има по-млад мъж до себе си, се старае да изглежда добре. Какъв е смисълът да си на диета, ако до теб има някой плешивец с шкембенце?

7. Феминистка

Един от проблемите на днешното общество е сексизмът. Жените често са възприемани несериозно и по-рядко ги назначават на ръководни длъжности, а на успешните се гледа с подозрения за техни други умения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Тъгата е ремонтът на душата. Понякога трябва да се сринеш до основи, за да се изградиш отново.

М. Авелок

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама