Как да привлечете сродната си душа


Как да привлечете сродната си душа
Снимка: iStock/Guliver

Много жени ги мъчи въпросът "Кога ще се появи човекът за мен?". Не се тревожете, ще го намерите. Единственото нещо, което трябва да правите, е да си повтаряте, че това е възможно и ще се случи. Оставете всички съмнения, предразсъдъци, притеснения и се фокусирайте единствено и само върху бъдещето си. Ето как да привлечете сродната си душа:

1. Представете си го

Когато искате нещо, детайлите са от ключово значение. Ето защо, ако желаете да привлечете сродната си душа, най-важното е да знаете какъв човек искате до себе си. Няма да се задоволите с някой случаен, нали? Ето защо е добре да опишете в детайли какво искате от него: как да изглежда, какво да работи, какъв живот да води. Така сте една крачка по-близо до намирането му.

2. Започнете да пишете до половинката си

Пишете му писма, в които да обяснявате за любовта си към него. Разказвайте и споделяйте всичко. Уверете го защо го обичате, разкажете му всичко. Споделяйте всичко, което желаете.

3. Медитирайте сърце в сърце и душа в душа – правете това всяка сутрин

Сложете едната си ръка на сърцето, а другата на корема. По този начин ще се свържете емоционално с половинката си, което е наистина страхотно. Това е наистина много полезно и ще ви накара да се чувствате много добре и да привлечете по-бързо любовта на живота си. Правете го по 10 минути всяка сутрин. Скоро ще забележите разликата.

йога

4. Създайте табло на желанията

Направете табло, на което трябва да сложите снимки, текст и като цяло абсолютно всичко важно, което е свързано с вас и любовния живот, който искате да имате. Дори най-малките детайли са от значение. По този начин ще направите всичко това реалност. Сложете таблото на място, на което ще го виждате всеки ден. Ако не знаете как да го направите, можете просто да вземете бяла дъска, на която да залепите всички тези неща, които са толкова важни за вас.

5. Опишете на един лист връзката си с този човек

Напишете в няколко изречения какво виждате и как го виждате. Постарайте се да включите и двама ви в тези изречения. Напишете всичко, което чувствате и си представете, че всичко това е реалност. Бъдете максимално ентусиазирани, сякаш се пренасяте в друга вселена.

6. Напишете няколко изречения, които потвърждават думите ви

Не се съсредоточавайте върху негативното, а само върху позитивното. Не пишете нещата, които не желаете или не правите, а само тези, които ви карат да се чувствате щастлива. Например "Аз и сродната ми душа сме щастливи заедно".

Ако направите всички тези неща, ще забележите наистина много голяма промяна в поведението и ежедневието си. Бъдете сигурна, че всичко, за което в момента мечтаете, ще се случи и то скоро. Ще намерите сродната си душа и ще сте изключително щастлива, просто трябва да я привлечете по правилния начин. Докато чакате това да се случи, можете да отделите време за себе си и да се усъвършенствате в дадена област.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама