Как да разпалите сексуалния си живот през 2018


Как да разпалите сексуалния си живот през 2018
Снимка: iStock/Guliver

След приключването на празниците и навлизането в новата година, започва почистването и пренареждането на гардероба и дома ни. Това ни зарежда положително и изпълва с нови сили.

Дали обаче не пропускаме нещо? Началото на новата година е чудесен начин да направите промени и между чаршафите. Здравословният сексуален живот е особено важен, затова е добре да помислите и в тази насока.

Вижте кои са важните неща, за да подобрите сексуалния си живот през 2018.

Каква е текущата ви рутина?

Желанията и фантазиите ви се променят през годините. Първо помислете какво ви харесва в сексуалния ви живот. Ако е нужно, направете списък на положителните и отрицателните неща, които сте правили до момента. Така ще успеете да забележите и игнорирате нежеланите навици.

Започнете да го правите сутрин

Ако често не ви остава време да се отдадете на сексуални игри, то това в даден момент ще се превърне в проблем. Чакате ли уикенда за секс игри? Спрете! Започнете да ставате половин час по-рано и правете секс сутрин преди работа. Така ще настроите и деня си положително.

Организирайте се и се поглезете

Ако не сте посещавала скоро магазина за бельо, това е перфектният момент да изхвърлите старото и да се заредите с ново, което ще ви донесе положително настроение. Това не е всичко обаче. С промяната на бельото можете да изберете нещо нестандартно и секси, с което ще развълнувате и привлечете още повече вниманието на партньора си.

Опитайте нещо ново и обогатете фантазиите си

Сексуалната фантазия звучи като сценарий. Това е добре, защото по този начин обогатявате интимния си живот и включвате нови неща в него. Най-важният и ефективен начин да направите добър сексуалния си живот е да разкажете на партньора си какво точно искате и какво ви зарежда. Обсъдете с него идеите си и така заедно ще измислите нещо секси, което ще се харесва и на двама ви. Гарантирано следващият път, в който правите секс, той ще бъде феноменален.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама