Какви любовници сте според цвета на очите


Какви любовници сте според цвета на очите
Снимка: iStock/Guliver

Очите отразяват емоциите, вътрешния ни свят и дори мислите ни. По очите можем да познаем дали някой е щастлив, влюбен, объркан или натъжен. Очите на всеки човек са самостоятелна вселена, в която можем да открием много за него.

Ето какво крие цвета на очите за любовния ни живот:

Зелени

Хората със зелени очи излъчват лека студенина и аристократичност. Можем да кажем за тях, че са доста интелигентни и обичат да се вглъбяват и замислят над важните неща в живота. Те са любопитни в любовта и са готови да опитват и разузнават новото. Имат силна сексуална енергия и са всеотдайни в любовта. Изпълнени са с желание и енергия за секс и интимност.

Кафяви

Хората с кафяви очи са добри любовници и са уверени в комуникацията си с противоположния пол. Отдават се истински на партньорите си и никак не са скучни в секса. Имат силно и привлекателно излъчване и търсят страстни и нестандартни изживявания.

Черни

Погледът на черните очи е загадъчен и едновременно с това проницателен. Хора, които имат черни очи, са интересни и излъчват мистериозност. Те се отличават със силна интуиция и са капризни във връзките си. Обикновено имат различни сексуални фетиши и предпочитат разнообразието в секса и в любовта. Те могат да ви изненадат и също обичат да бъдат изненадвани.

Сини

Неочаквано, но те са грижовни и всеотдайни във връзките си. За много хора сините очи са страшно привлекателни. Като любовници и дамите, и мъжете със сини очи обичат да задоволят максимално партньора си и да си доставят взаимно удоволствие от отношенията с противоположния пол. Във връзките си са склонни към ревност и обсебване.

Пъстри

Хората с пъстър поглед са изпълнени със страст. Те са доста интересни и е трудно да спрете да ги гледате. Имат силна енергия, с която могат да привлекат всеки. Влагат много страст в любовните си отношения и обичат да доминират. С тях трябва да внимавате и най-вече да бъдете искрени в отношенията си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама