Малките неща, които значат толкова много за жените


Малките неща, които значат толкова много за жените
Снимка: iStock/Guliver

Жените са изключително нежни и чувствителни същества. Затова и представителите на силния пол трябва да бъдат внимателни с тях.

В днешния суров свят, в който трябва да се справят сами с всичко, често мечтаят за мъж, който да ги накара да се чувстват специални. Именно затова и забелязват някои неща, които господата дори не отчитат като нещо съществено. Ето кои са те:

Чувствителност

Както вече споменахме, жената е чувствителна. Подходът на мъжа към нея трябва да бъде внимателен и нежен. Иначе рискувате да си навлече негативно мнение, а веднъж създадено, то трудно може да бъде променено на положително. Трябва да знаете как я накарате да се чувства като жена. В противен случай тя може просто да реши, че сте простак и да спре да ви обръща внимание.

Ревност

Проблемите с ревността често се коренят в несигурността на човека. Това е липса на доверие и, ако сте го изгубили вече, бъдете сигурни, че тя ще потърси човек на когото може да разчита и вярва напълно. Ако често флиртувате и излизате с други жени, може да сте сигурни, че жената, с която сте, много скоро просто ще си тръгне. За някои жени ревността е признак за ниска оценка и те не си позволяват да правят сцени на ревност. Те просто си тръгват от живота ви.

Неуважението

Това е нещото, което за секунди срива връзката ви. Все едно да й покажете, че няма достойнство. Ако се държите неуважително не само към нея, но и към други хора, това ще даде на жената до вас много отговори на въпроси, свързани с характера ви и това дали бъдещето с вас е възможно. В повечето случаи тези отговори са негативни.

Лоша хигиена

Много често лошата хигиена е и предпоставка за скандал или раздяла. Жените харесват чистотата и поне малко подредеността в мъжете. Няма жена, която да търпи подобна среда. Затова е добре да поработите върху себе си, ако искате в живота ви да има жена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама