Най-интересните места за летни свалки в София


Най-интересните места за летни свалки в София
Снимка: iStock/Guliver

Идва лятото и летните отпуски – най-подходящото време от годината за нови запознанства. Високите температури разпалват желанието ни за летни свалки и свежи емоции. Необвързаните са на ход да търсят активно човека, с когото кратките горещи нощи ще са още по-запомнящи се. Но ако ви се очертава работно софийско лято, а отпуската ви е планирана чак за септември, ето няколко идеи къде в София можете да потърсите този специален за вас човек.

На басейн

Запознанствата на плажа са едни от най-лесните – дали ще използваш класическата молба "Може ли да ми намажеш гърба?" или ще използваш въображението си, топката е в теб. Използвай месеца с най-дългите дни в годината, за да откриеш какви водни емоции предлагат откритите басейни около и в града, преди да се отправиш към планини, морета или далечни земи.

Музика на открито

С топлото време идват и събитията, които подчертават чара на София – многобройните летни концерти и фестивали. Често подкрепени от многобройна публика, дошла заради музиката или просто за да разпусне, тези събития са приятно средище на културния живот. Почти всеки юнски и юлски уикенд градската програма предвижда по нещо любопитно, така че потърси своето, а с него може би ще откриеш и хора, които харесват същата музика като теб.

Градските читални и библиотеките в парка

Може би малко необичайно, но ето още една идея. Напоследък забелязваме, че все повече хора четат, а с това се увеличава и броят на хората, които ползват малките кокетни библиотечки в градските паркове и на Витоша. От тях можеш да вземеш книга за определено време, да дариш или да оставиш за четене друга твоя любима. Някои от тях изискват да имаш читателска карта, други са за свободно ползване. Позавърти се около някоя такава читалня или библиотека – току-виж срещнеш някой колега любител на книгите.

На парти за необвързани

Има и място, където можеш да си сигурен, че всички са отишли с цел да се запознават нови хора, и това са партитата за запознанства. В петък, 14 юни, Морско парти за необвързани те очаква в клуб Disco от 19:30 ч. Регистрирай се за участие, спази синьо-белия дрескод и се потопи в новите емоции!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама