16 известни жени дават съвети на българските момичета


16 известни жени дават съвети на българските момичета
Снимка: Loveguide

16 от най-известните българки се обръщат към своето 16-годишно Аз и споделят какво са научили през годините във видео кампанията "Когато бях на 16 не знаех,…". Те се обръщат и към сегашните тийнейджърки и им разказват как са се чувствали самите те на 16 и ги мотивират да са по-уверени в себе си, да не се поддават на външен натиск, да не спират да учат и да следват мечтите си.

Сред известните имена, които се включват в инициативата са актрисите Весела Бабинова, Луиза Григорова, Силвия Петкова и Алиса Атанасова. От музикалната сцена участват Прея, Михаела Филева, Мила Михова, Йоко, Петя Алекса, Маги Джанаварова, Нора Караиванова и Рут Колева. Съвети към тийнейджърите дават още синоптичката и модел Нора Шопова, модната блогърка Ванина Ханджийска, популярните в YouTube Теодора Цончева и Християна Пенева от Айде.бг.

"На 16 нямах представа, че ще сбъдна мечтата си да бъда на сцена", споделя в кампанията певицата Нора Караиванова. "Не бързайте да пораствате, радвайте се на безгрижието да си на 16" е съветът на актрисата Силвия Петкова. "Забавлявайте се, но винаги с мярка и без да губите контрол", казва на днешните тийнейджъри Михаела Филева. "Не е нужно да си най-готиният в училище", пък ги успокоява Луиза Григорова, а моделът и синоптик Нора Шопова допълва: "Не се срамувайте, ако сте различни".

Кампанията е на Loveguide - платформата за здравно и сексуално образование в партньорство с Български фонд за жените.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама