3-те зодии, които винаги са зарязвани


3-те зодии, които винаги са зарязвани
Снимка: iStock/Guliver

Ако ви е омръзнало да чувате "не си ти, аз съм" от всеки партньор, с когото сте била, може би трябва да осъзнаете, че всъщност проблемът сте вие.

Да бъдете честна със себе си е първата стъпка, за да изградите дълготрайни отношения с някой мъж. Въпреки това, не бъдете твърде сурова към себе си, тъй като фактът, че винаги сте зарязвана може да има много общо с астрологията. Някои зодии просто са по-често изоставяни от други. Ето и кои са те и защо.

Близнак

Хората с този зодиакален знак са авантюристи, забавни и пълни с енергия. Те искат да изследват света и да учат всичко, което могат. Близнаците са изключително социални и интересни, с което привличат хората. Представителите на тази зодия нямат проблем да си намерят партньор, а да го задържат. Тъй като те постоянно са в движение и жадуват за нови неща, Близнаците може да накарат половинката си да се чувства недостатъчно интересна. Близнакът също така обича да флиртува, заради което партньорът му може да бъде несигурен в отношенията им. Мъжете често смятат представителките на тази зодия за нестабилни за връзка, затова ги зарязват. Но Близнаците по природа са оптимисти, затова бързо го преодоляват.

Дева

Макар че Девите имат много методичен подход към живота, те често са толкова прецизни и организирани, че биват смятани за скучни от партньорите си. Изпадат в големи подробности и гледат за всеки детайл, заради което им е трудно да нарушат режима си. Известни са с това, че са твърде критични, затова не е чудно, че често биват зарязвани.

Везни

Везната първоначално може да изглежда като идеалния партньор, тъй като обича да бъде около други хора и е много отдаден на тези, с които има връзка. Везните също така са известни с това, че избягват конфликти, добронамерени са и справедливи. Въпреки това, представителите на тази зодия могат да бъдат сметнати за лепки, които постоянно искат да бъдат с половинката си и често изглеждат сякаш нямат собствено мнение. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама