4 знака, че мъжът до вас няма да ви заобича истински


4 знака, че мъжът до вас няма да ви заобича истински
Снимка: iStock/Guliver

Сигурни сме, че всяка жена в ранните си 20 години е имала в живота си човек, "негоден" за любов. Въпреки всички предупредителни знаци вие сте били сигурни, че нещата не са окончателни и че положението може да се промени. Е, за съжаление, в реалния живот лошите момчета си остават такива, а приятелите с "екстри" не се преоткриват в романтична връзка.

1. Казват, че не са готови за романтична връзка

Като жени, ние сме склонни да не вярваме на това, което мъжете ни казват или по-скоро си мислим, че ние ще сме точно "онази", която ще ги опровергае. Но не! Наистина много жени са обсебени от идеята за "спасяване" на даден човек, но в 9 от 10 случаи, когато един мъж каже, че не иска връзка, това наистина е така.

2. Не обичат себе си

Само човек, който знае какви качества притежава и ги цени, може да отвърне с любов. В крайна сметка, ако не обичаме себе си, как се предполага, че бихме могли да обикнем друго човешко същество?

3. Не правите секс

Физическото привличане е огромен компонент от изграждането на здрава емоционална връзка. Липсата на секс (без медицински причини) може да е индикатор за сериозен проблем извън спалнята.

4. Не се интересуват от вас

Ако партньорът ви често казва "извинявай, не те слушах", рови си в телефона, докато му разказвате нещо или просто блуждае в пространството, това определено не е добър знак. Разбира се, на всеки му се случва да е разсеян понякога, но ако пълната му незаинтересованост към вас е системна, то най-вероятно чувствата му не са особено дълбоки.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама