5 стъпки към романтичен Свети Валентин у дома


5 стъпки към романтичен Свети Валентин у дома
Снимка: iStock/Guliver

Денят на Свети Валентин винаги е бил толкова помпозен, червен и ангажиращ. Може би затова има колкото противници, толкова и фенове. Разбира се, всички се питаме защо ни трябва един ден от годината, за да покажем на хората, че ги обичаме. Не трябва ли любовта да е 365-дневно събитие? Очакваме бонбоните, цветята и вечерята в скъп ресторант, за да се почувстваме желани. Ние ви предлагаме да прекарате празника в уютна домашна атмосфера, в компанията само на този, който има значение в този ден – вашата половинка.

1. Гответе заедно

Това занимание може да бъде освен забавно, но и адски сближаващо. Замислете се само колко е ангажиращо цялото това суетене с резервации, облекла и скъпи куверти. Изобщо сигурни ли сте, че и двамата го искате? Нищо не сближава хората по-бързо, отколкото да готвят вкусна храна заедно.

2. Променете „правилата”

Не е нужно да му подарявате 24-каратов часовник Rolex, за да му покажете, че го обичате и обратното - не очаквайте диамантена огърлица. Може да ви звучи като клише, но в този ден е важна любовта. Можете да се разберете вместо подаръци, да дарите парите, предвидени за тях, за някоя благотворителна кауза.

3. Сапунени балончета

Не подценявайте силата на ваната с много балончета. Купете ароматна пяна, хубави свещи и бутилка пенливо вино. Какво по-интимно и любовно?

4. Разходете се заедно

Има нещо наистина трогателно в разходките по улиците с приятеля ви. Може би защото ги приемаме за даденост или пък ги „практикуваме” само през почивните дни, време е да разчупите стереотипите. Вместо да се отпуснете на дивана и да се оставите на рутината, направете нещо различно!

5. Разгорещете нещата в спалнята

Денят на Свети Валентин може да бъде толкова романтичен. Помислете за готини идеи, когато става въпрос за нови пози или техники. Намерете такава, която бихте искали да опитате, или такава, за която сте сигурни, че би допаднала на вашата половинка.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама