5 знака, че страстта помежду ви вече я няма


5 знака, че страстта помежду ви вече я няма

Kогато страстта изчезне, често няма връщане назад. Навикът се слива с ежедневието ни и изобщо не се замисляме какво се случва с връзката ни. Страстта може да се върне и причината заради липсата й да са проблеми в друг аспект от живота ви. Ако тя изчезна напълно обаче, може би е време да приключите.

1. Сутрините са рутина... и нищо друго
Денят си личи по сутринта. Любовта също. Ако вече не се прегръщате за добро утро, ако спирате алармата и просто ставате, за да се приготвяте за работа, не закусвате и не споделяте моменти... страстта я няма.

2. Сексът е един и същ
Кратък, на едно и също място, в една и съща поза... Ако след като правите секс, пускате телевизора и зяпате някое предаване безмълвно, това изобщо не е добър знак. Спомняте ли си в началото как след секс се гушкахте, оставахте безмълвни и се наслаждавахте на момента?

3. Годишнините минават вяло
Не се вълнувате за това, че наближава вашата дата. Не правите и нищо специално. Един букет по навик и вечеря с китайско за вкъщи... това е!

4. Тъпчете на едно място
Страстта движи една връзка напред. Тя е желание за промяна и израстване. Ако я няма, няма и промяна. Не живеете заедно, ако живеете заедно вече с години нямате брак, нито пък деца. Този застой говори само за едно - едва ли сте един за друг.

5. Няма я романтиката
Без причина, без повод. Няма ги малките изненади, бележките на хладилника, милите и закачливи СМС-и. Ако всичко това изчезне, значи е изчезнало и желанието ви за човека до вас. Не си губете времето.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама