6 неща, заради които мъжът може да си тръгне от една жена


6 неща, заради които мъжът може да си тръгне от една жена
Снимка: iStock/Guliver

Връзките са сложни. Както започват изненадващо, така и могат да приключат по същия начин. Въпросите, които си задаваме след това остават без отговори, а причината винаги ни мъчи. Има един тип женско поведение, което събира в себе си няколко дразнещи неща, които отблъскват мъжете с времето. Колкото и силно да обичат, никога не остават при жени, които са свикнали на тези осем начина на поведение:

1. Прекалената мнителност

Или иначе казано недоверие. Когато той сподели, че се е прибрал късно, защото е имал задачи в офиса, смразяващият и недоверчив поглед, който го чака на вратата, след дълъг и изтощителен ден е... просто смазващ.

2. Безпочвената ревност

Има жени, които ревнуват от всички, буквално от всички. Когато някоя жена се доближи до нейния мъж, независимо дали работят заедно или е просто симпатична съседка, ревнивата жена винаги ще си измисли сценарий за изневяра. Ще подпитва мъжа до себе си и със сигурност ще го нарани с липсата на вяра в човека до себе си.

3. Разкрепостеното поведение

... което включва провокативно облекло, прекалено високо самочувствие и крайна свобода в общуването с противоположния пол. Мъжете обичат женствени и нежни жени, не нахакани и с вирнати носове.

4. Желанието за надмощие

Много жени опитват да опитомят мъжа до себе си по доста грозен начин. Смятат, че са по-добри във всичко и не позволяват на мъжете си да направят дори един омлет, без техния надзор. Жените, които искат да доминират на всяка цена във всичко, тотално убиват мъжкото достойнство на човека до себе си.

5. Мрачните прогнози за бъдещето

Жените обичат да драматизират изключително много. Това се случва и в представите им за бъдещето, където чертаят мрачни сценарий за това как би се развила връзката им. Често обвиняват партньорите си в настоящето за нещо, което биха могли да направят в бъдеще. Тази логика е в тотален разрез с мъжката такава и невъзможността за приемане, кара мъжа да се чуди какво изобщо прави с такава жена до себе си.

6. Отлагането на въпроса с децата

Всяка жена иска да запази фигурата си перфектна, свободата си за по-дълго, а грижите - по-малко. Идва момент обаче, в който всичко това става безсмислено, защото вече си бил навсякъде, видял си какво ли не, живял си безцелно и вече е време да направиш с живота си нещо още по-смислено. Мъжете, които усещат, че жената до тях не е готова за деца, дори след 5-6 или 7-годишна връзка, обикновено се отказват от идеята да имат това с точно тази жена.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама