6 зодиакални знака, изразяващи чувствата си с действия


6 зодиакални знака, изразяващи чувствата си с действия
Снимка: iStock

Всеки човек показва любовта по свой начин. Някой композира стихове, пише романтични песни и рисува красиви картини за любимия, някой с часове говори за чувствата си, а друг просто действа - и прави живота на партньора си по-добър.

За някои много по-важни от думите са самите действия. Случаите се приемат за даденост, а чувствата са красиви. Вижте при кои зодиакални знаци, любовта се изразява чрез действия..

Дева

Девите обичат да помагат на хората и се опитват да подобрят живота на своя избраник. Единственият проблем е, че Девите им дават съвети, които самите те биха направили на тяхно място. И психологията на този зодиакален знак е коренно различна от всички останали. Не всеки реагира така на нещата както Дева. Затова този зодиакален знак спира да съветва и започва да действа. Много успешно, между другото.

Козирог

Семейството и близките са най-важното за Козирога. За тях той е готов да работи още повече, въпреки че това изглежда нереалистично. Но това е единственият начин ясно да обясни чувствата си, защото той не е силен в думите. За него много по-важни са действията, затова той не си губи времето в празни приказки.

Водолей

Водолеите много рядко се влюбват - те имат основателна причина. В крайна сметка само любовта може да накара Водолея да премине от размисъл и планиране към реално действие. Те добре знаят тази особеност на психиката си, затова се опитват по всякакъв начин да избегнат любовта. Но всеки рано или късно се влюбва.

Близнаци

Близнаците много добре знаят, че могат да разговарят с всеки. Но някак не искат да правя това с любимия си. Не ги бива в изразяване на чувства чрез мили думи. Така че Близнаците предпочитат да изпълняват обещанията си, които са дали и да действат.

5 ЗОДИАКАЛНИ ЗНАКА, КОИТО ЗНАЯ КАК ДА ПОЛУЧАТ ТОВА, КОЕТО ИСКАТ

Лъв

Щедростта на Лъва не знае граници. За своите близки тези зодии са готови на абсолютно всичко, дори на невероятни неща - да си намерят работа например. По-високо платена и престижна, разбира се. Защото Лъвовете много добре знаят как да мотивират не само другите, но и себе си. А любовта е най-добрата мотивация за тях.

Риби

Риби предпочитат някой друг да реши проблемите им. Но ако наистина обичат партньора си, те грабват с пълна сила всички негови проблеми и започват да ги коригират невероятно бързо, ясно и ефективно. Любовта им дава сила и мотивация. Тя ги кара да забравят за всички препятствия и да действат смело.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама