7 малки неща, които само ТВОЯТ човек би направил


7 малки неща, които само ТВОЯТ човек би направил
Снимка: iStock/Guliver

Когато си представяш истинската любов, в главата ти се въртят стотици сценарии – как ще изглежда, как ще се държи, кои ще са малките неща, които ще го правят толкова специален. На повечето въпроси няма как да ти дадем отговор, но ето кои са дребните жестове, по които ще познаеш, че е ТОЙ.

Ще слуша с интерес клюките за приятелките ти

Много мъже с досада "слушат" всички онези женски глупости, които просто имаш нужда да споделиш – коя приятелка е отслабнала, коя се е разделила с гаджето си и т.н. Истинската ти любов обаче няма да върти отегчено глава, когато започнеш да говориш. Напротив, ще знае имената на твоите момичета и ще проявява интерес към случващото се около тях.

Никога няма да ти се сърди, че изразяваш чувствата си

Твоят човек никога няма да те нарече "луда", когато се разстройваш от незначителни на пръв поглед неща. Няма и да ти държи сметка защо ревнуваш от секси колежката в офиса му. Напротив, ще уважи чувствата ти и ще направи всичко възможно, за да се чувстваш комфортно.

Ще прави сладки неща, без да го караш

Любовта в е малките неща. Но не в онези, за които сме намеквали, че искаме да се случат, а в спонтанните решения на твоя човек. Като да ти откъсне роза от някоя градинка, да купи мляко за кафето ти сутрин или да измие чиниите, докато спиш. Всеки мъж си има свой начин да изразява любовта си и не е задължително всичко да е като по филмите.

Ще присъства на всички скучни семейни събития

Твоят истински човек няма да пропусне 70-тия юбилей на баба ти, защото момчетата са му се обадили да ходят за риба. Той ще положи усилие да се сближи с важните хора в живота ти, без да го молиш за това.

Няма да ти натяква минали грешки

Този, който ще остане в живота ти завинаги, няма да използва твои стари грешки като аргументи, докато спорите. Все пак, всички грешим, но прошката ни помага да се съсредоточим върху напредъка.

Няма да се сърди, че имаш различно мнение от неговото

Много мъже стават нападателни, дори агресивни, когато половинката им не е съгласна с тях по даден въпрос. Той няма да те кара да се съгласяваш с него, когато сърцето ти казва нещо различни. Напротив, ще обича ума ти и ще зачита различното ти мнение.

Ще те кара да се чувстваш достатъчна

Истинската ти любов ще те обича такава, каквато си. Понякога рошава и с пъпка на челото, друг път болна и подсмърчаща, а трети път гримирана и с токчета. Той никога няма да те накара да мислиш, че трябва да се промениш.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама