Quantcast
назад
напред

Отношения

8 неудобни женски признания за оралния секс

  • 8 неудобни женски признания за оралния секс
    Снимки: Thinkstock/ Guliver
    Дата: 20.04.2017
Снимки: Thinkstock/ Guliver
Дата: 20.04.2017
Още от категорията
Жените винаги ще бъдат по-резервирани от мъжете... когато говорим за орална любов. Това са няколко женски признания какво всъщност не харесват дамите в оралните ласки.

1. "Времето тече много бавно! Имам чувството, че съм прекарала 30 минути "там долу", а всъщност сигурно са минали едва 3-4. За това се опитвам да съм по-добра и краткото време да му стига" В., 26 г.

2. "Много ми е неприятно, когато започне да мърда с таза си напред назад. В крайна сметка не правим секс и това изобщо не е приятно, питайте и всяка една жена ще ви отговори същото" Л., 33 г.

3. "Всеки път, когато той реши колко дълбоко да влезе, се притеснявам, че накрая ще стане така, че ще върна вечерята си... мъже, просто не мъдрайте!" И., 23 г.

4. "Никога не знам какво да правя със свободната си ръка. Ясно е, че трябва да си поиграя и с тестисите му, но нито знам дали му е приятно, нито знам КАК да му е приятно. Съветът ми към всички мъже е да проведат кратък "инструктаж" по темата на половинките си." С., 28 г.

5. "Зъбите са най-големият ми проблем. Все внимавам да не го одраскам, да не го захапя без да искам и като цяло си е доста сложна задача. Никак не обичам, когато нещо не ми се получава и той настоява да продължа." - Г., 25 г.

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

 

Google+ коментари
Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.