Ако ме попиташ колко те обичам...


Ако ме попиташ колко те обичам...
Снимка: iStock/Guliver

Ако ме попиташ колко те обичам, не зная как изобщо ще ти отговоря на това.

Ако ме попиташ колко те обичам, не знам дали ще говоря или ще замълча.

Но това, любов моя, не е защото не те обичам много, а защото трудно мога да опиша с думи любовта ми към теб.

Ако ме попиташ колко те обичам, ще взема ръката ти и ще я сложа на сърцето си. Ще усетиш как тупти силно. Тогава започни да отброяваш всеки удар и знай, че всеки един е единствено и само за теб! Сърцето е толкова малко и толкова крехко, а как само може силно да страда и обича!

Ако ме попиташ колко те обичам, ще затворя очите си и ще ти кажа да бягаш надалеч. Тогава ще тръгна да те търся, така със затворени очи. Ще те усетя, ще почувствам дъха ти, аромата ти, които до болка са ми познати. И колкото и надалеч да си избягал, аз ще те намеря, ще те позная в цялата тази тълпа, защото ти не си като всички тях, ти се специален.

Ако ме попиташ колко те обичам, ще хвана ръката ти и ще те заведа на всички онези красиви места, които с теб сме посетили. На всички наши специални места. Там, където за първи път се срещнахме, там, където за първи път се целунахме, там, където си казахме "Обичам те!”, там, където гледахме звездите и мечтаехме за едно прекрасно бъдеще.

Дори няма да ти говоря, само ще те водя, за да си спомниш всичко, което преживяхме, за да го усетиш, за да разбереш колко те обичам!

Ако ме попиташ колко те обичам, ще те заведа пред огледалото и ще искам да ни погледнеш. Виж само колко сме хубави един до друг. Виж усмивките ни, те са най-искреното нещо, което не можем да скрием. Човек се усмихва така, само когато е истински щастлив! А аз не искам нищо друго освен да съм щастлива и обичана.

Ако ме попиташ колко те обичам, само ще те погледна. Нищо друго! Виж в очите ми, виждаш ли пламъка, искриците, блясъка? Те говорят много повече от думите, те казват всичко. Защото любовта не се описва с думи. Тя е в погледа, в усмивката, в докосването, в действията, в спомените, в мечтите!

Ако ме попиташ колко те обичам, мога да ти отговоря много кратко: "Искам да бъда жената, която да сподели живота ти, до последния ти ден, до последния ти дъх!”

Ето толкова те обичам!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама