Аз винаги ще съм тук, до теб!


Аз винаги ще съм тук, до теб!
Снимка: iStock/Guliver

Аз няма да вървя пред теб, макар че искам от всичко лошо да те пазя. Нито път ще следвам твоите крачки. Аз винаги ще съм до теб, защото искам заедно да извървим този път, накъдето и да води той!

Аз винаги ще съм тук, до теб! Дори когато ти се плаче, ще те разбера, сълзите с теб ще споделя, а после с целувки ще ги избърша, докато отново не видя усмивката на лицето ти!

Аз винаги ще съм тук, до теб! В най-щастливите ти мигове, заедно ще изживеем тази радост. Най-големите ти успехи ще полеем заедно и ще благодарим на Бог за всички тези щастливи дни!

Аз винаги ще съм тук, до теб! Дори когато падаш, с теб ще падам и аз. И да се ударя, не ми пречи, важното е, че сме двама. После ще се изтупаме, ще ти подам ръка, за да станеш и ще продължим по пътя, отново заедно, отново двама.

Аз винаги ще съм тук, до теб! Дори когато имаш нужда да си сам, да си починеш. Аз ще те оставя, ще замина надалече, но да знаеш, че винаги ще съм съм с теб, в мислите, в сърцето!

Аз винаги ще съм тук, до теб! Дори когато адски си ядосан, ще ти позволя да се развикаш, да блъскаш, да чупиш дори. После ще те прегърна много силно и ще усетиш ударите на сърцето ми, което бие само за теб. Тогава ще ти стане някак мило, спокойно и смирено.

Аз винаги ще съм тук, до теб! В болката, в радостта, в мъката, в борбата, в бурите и в слънчевите дни.

Аз винаги ще съм тук, до теб! Дори и в лудостта безумна. Ще бъдем много щури, ще направим нещо диво, незаконно, пък каквото ще да става. Все едно ми е дали ме съдят, щом до мен си ти, щом сме двама.

Аз винаги ще съм тук, до теб! Каквото и да става, чуваш ли?

И не, не е по принуда, аз така избрах си. Защото няма нищо по-хубаво в живота от това да имаш някой, с който да се чувстваш жив, с който можеш да изпиташ всичко.

Няма нищо по-хубаво от това да знаеш, че някой винаги ще те подкрепя, ще ти помага, ще те разбира и дори понякога без да искаш да го нараняваш, той пак да ти прощава и винаги до тебе ще остава.

Помни едно и не забравяй – Аз винаги ще съм до теб, завинаги!

В този живот и в следващия дори!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама