Аз все още съм онова момиче, което те обича!


Аз все още съм онова момиче, което те обича!
Снимка: iStock/Guliver

Погледни ме! Аз съм си същата! Онова страхливо, но лудо влюбено момиче, което жадува за любов.

Онова момиче, в което се влюби. Момичето, което преследваше с такава страст, че просто нямаше как да не го спечелиш само за себе си.

Помниш ли как се дърпах? Беше ме страх, защото не исках да ме наранят отново. Видяла съм тъмната страна на любовта, усетила съм предателството и мечтаех за нещо красиво... нещо истинско. Поглеждайки в очите ти, виждах мечтите си. Ти ме накара да повярвам в щастието, ти ми показа какво е любовта. Пеперудите в стомаха ми бяха нещо прекрасно, но има далеч по-красиви неща.

Любовта е доверие. Понякога е болка. Любовта е силата, която те кара да продължаваш напред и да вярваш в едно по-красиво бъдеще. Любовта е грижа. Любовта пита: "Добре ли си?", "От какво имаш нужда?", "Облече ли се добре?", "Какво да направя, за да видя отново усмивката ти?"...

Любовта се интересува от теб и никога не обръща гръб. Дори когато се карахме и си лягахме разделени, аз не спирах да мисля за теб. Ти също, нали? Нито за миг сърцата ни не се разделиха, въпреки че телата ни много пъти си обръщаха гръб!

Погледни в очите ми! Там ще видиш онова същото момиче, в което се влюби, което обожаваше. Момичето, за което би направил всичко. Ще видиш блясъка, просто погледни зад сълзите ми. Той е още там, защото аз никога не съм спирала да те обичам.

Аз съм същото момиче, просто се сблъсках с някои жестоки неща. Минаха години... променихме се. Станахме по-силни, може би малко по-строги, повече реалисти, отколкото романтици, но любовта... тя си е същата.

Изживях най-трудните години в живота си, част от мен умря, сърцето ми се разби на парчета и аз никога няма да съм същата. Когато преживееш тежка загуба, част от теб се променя завинаги, разбери това!

Ти беше до мен всеки един момент, в добро и в зло. Няма начин, по който да ти покажа колко много съм ти благодарна за това. Но все пак ще ти кажа "Благодаря!". Благодаря, че те има, че си до мен, че ме учиш да бъда силна и да вярвам в себе си и в доброто.

Любов моя, животът ми поднесе тежки удари и аз се промених, но погледни в очите ми! Там все още ще видиш онова момиче, в което се влюби. Ще си спомниш смеха ми, ще усетиш целувките ми, докосването ми... хубаво е, нали?

Защото през каквото и да минаваме в този живот, никога не трябва да губим любовта в сърцето си!

Погледни ме! Животът ни променя с всеки изминал ден, но аз съм си същата за теб - онова момиче, което те обича!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама