Благодаря ти, че ме намери и обикна


Благодаря ти, че ме намери и обикна
Снимка: iStock/Guliver

Бях щастлива, но нещо ми липсваше. Нещо красиво, цветно, истинско... Когато ти се появи, аз започнах да се смея с глас. Е, понякога и да плача с глас. Но няма перфектни неща, нали?

Най-важното е, че открих истинската любов. С всички нейни цветове. Тя е щастие, вяра, уважение, болка, грешки, прошки, тя е едно красиво споделяне.

Пиша това, за да ти кажа:

Благодаря ти, че ме намери, че ме обикна, че ме изтърпя, че оцеля!

И се надявам, че ще приемеш следващите редове с усмивка, защото какво е любовта без щипка хумор...

Обичам те, защото:

1. Уважаваш и се грижиш за моя апетит по всяко време на денонощието. Какво щях да правя без теб, когато в 1 часа през нощта ми се хапва нещо сладичко?!

2. Учиш ме на много забавни игри. А после търпиш загубите, когато твоята страхотна ученичка те бие на табла.

3. Споделяш възглавницата си (дори понякога без твое знание) с мен. Твоята винаги е по-удобна.

4. Винаги казваш, че моите кулинарни произведения (доста често несполучливи) са най-вкусните, които някога си ял. Дори с риск да си счупиш някой зъб или да прекараш нощта в тоалетната, ти винаги ме подкрепяш и си изяждаш всичко.

5. Ти си моят герой, който се бори и то с голи ръце с всички чудовища, които нарушават спокойствието ми (буболечки, паяци, мухи и подобни). С теб винаги се чувствам защитена.

6. Обичам начина, по който ме имитираш, когато направя нещо глупаво или издам смешен звук. Справяш се толкова добре, че няма как да не ме развеселиш, дори и да ми е криво.

7. Забавно е, когато искаш да пробваш от маската ми за лице. Изглеждаш абсурдно, но и толкова сладко. Обичам и когато ме гримираш или лакираш. Справяш се ужасно, но това е нещо толкова мило от твоя страна.

8. Как да не те обичам, като заради мен си готов на всичко! Дори спираш да играеш видео игри, само за да получа внимание и грижа. Знам колко е трудно това за теб!

9. Ти се научи на много неща с мен и заради мен. Вече можеш да пускаш пералня, прахосмукачка дори. Научи също, че столът си е просто стол, а не гардероб. А мръсните чорапи се хвърлят в пералнята, не на пода (е, има още какво да учиш).

10. Обичам те заради това, което си! И заради това, което съм аз с теб! Благодаря ти!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама