Десет женски изневери

  • Десет женски изневери
    Дата: Снимки: Будлея
Дата: 20.11.2018 Снимки: Будлея
Iwoman.bg

Сборникът с разкази "Десет женски изневери" говори открито за тема, често заклеймявана в обществото.

Изданието ще бъде в книжарниците от вторник, 20 ноември, когато ще се състои и официалната премиера. Събитието започва в 19:00 ч. в столичния клуб "Терминал 1" (ул. "Ангел Кънчев" №1).

Книгата включва портрети на десетте главни героини, нарисувани от художничката Йорданка Мишева. На страниците на изданието читателят ще открие историите на десет жени, в чиито живот присъства изневярата – тема табу за много хора.

"Десет женски изневери" разкрива различна гледна точка към интимните взаимоотношения в една двойка и към любовта като цяло. Героините са като реалните личности, които срещаме по улицата – съобразяват се с правилата на обществото, работят, грижат се за дома и децата си. Копнеят. В сърцата им има място за онези истински дълбоки чувства, които често пъти поставяме на последно място в битието си и които по памет наричаме "любов". Това са разкази, които плачат, смеят се, обичат.

"Псевдоморалът в обществото ме тревожи – днес ние не сме честни по отношение на чувствата си, по отношение на сърцата си. Чрез тези десет разказа бих искала да обърна внимание не толкова на изневярата, колкото на причините, водещи до нея. А в повечето случаи това е липсата на любов. Така че "Десет женски изневери" не е превенция на изневярата, а подкрепа на любовта", споделя авторката.

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.