До момичето, което заслужава повече


До момичето, което заслужава повече
Снимка: iStock/Guliver

Със сигурност краят не беше това, което искаше, но може да обвиняваме филмите и приказките за това, че ни накараха да вярваме в популярното клише "и заживели щастливо".

Дръж главата си високо вдигната, принцесо, ти си по-силна от това. Нека сълзите да падат, но не и тиарата ти. Това не е краят на твоята легендарна любовна история. Всъщност, е нова глава.

В свят, където реалността ще удари шамар на най-големите ти фантазии, това може би е събуждащо обаждане. За това, че си по-добре сега, че заслужаваш някой по-добър от жабата, която целуна и никога не се превърна в принц.

Време е да напишеш нова история, за която ще се гордееш и ще превърнеш в нещо легендарно. И сега е правилното време. Трябва да вярваш, че заслужаваш повече.

Забрави мъжа, който те приемаше за даденост, който не се отнасяше с теб така, както заслужаваш. Той губи и един ден ще разбере какво е сторил, но ще бъде много късно.

Слушай внимателно, тъй като е много важно. За да повярваш, че заслужаваш по-добро, трябва да бъдеш сигурна, че следващият мъж, който влезе в живота ти, те заслужава. Важно е да си знаеш цената. Коя си, какво можеш да направиш и колко можеш да дадеш.

Сега е перфектното време отново да изградиш себе си. Излез навън и изследвай света. Прави това, което кара сърцето ти да тупти от радост. Учи се от миналите грешки и придобивай мъдрост по време на процеса, за да можеш следващия път, когато някой се опита да ти размекне краката, да не паднеш. Ще стоиш изправена, с високо вдигната глава и горда от това, което си.

Живей мечтите си, не изпускай от поглед това, което наистина искаш, фокусирай се върху нещата, които имат значение, и остави времето да излекува всички минали белези. 

Единствено ти знаеш най-добре какво заслужаваш. И веднъж, когато осъзнаеш цената си, няма да се задоволяваш с по-малко.

Събери всички парченца от себе си и ни повярвай, че когато се появи правилният мъж, той ще ти докаже не само, че заслужава глава в книгата на живота ти, а да бъде нейното заглавие.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама