До мъжа, който промени живота ми


До мъжа, който промени живота ми
Снимка: iStock/Guliver

Любов! Как бихме оцелели на този свят без любов?

Това е онази магическа сила, онова прекрасно чувство, нещото, което преобръща нашия свят и което отчаяно търсим през целия си живот.

Жените имаме нужда от любов! Но не от онази, несподелената, от която ни боли, а от онази истинската, която кара мъртвия да оживява, глупавия да поумнява, а болния да оздравява.

Минаваме през много препятствия, преживяваме разочарования, даваме сърцата си, а после ни ги връщат обратно разбити, но не спираме да търсим своята голяма любов. Не спираме да вярваме в нея!

И когато я открием, сме абсолютно сигурни, че това е тя! Няма как да сгрешим!

Защото начинът, по който ни кара да се чувстваме, начинът, по който ни гледа любимият човек, начинът, по който ни докосва, кара сърцето ни да бие лудо!

Усмихваме се без причина, радваме се искрено, като малките деца, светът сякаш става по-добър.

Тогава разбираме, обаче, че не всичко, което сме си представяли, е така.

Любовта е прекрасна, но не идеална. От любов понякога боли. Трябват много жертви и много сила. За любовта трябва да се бориш всеки ден, понякога трябва да отстъпваш и много често да прощаваш.

А любимият човек далеч не е перфектен. Той е просто един човек, със свой собствен характер, свои мисли, свои чувства и много често е доста различен от нас.

Той не е перфектен!

И ти не си, но когато те срещнах, бях сигурна, че ти си този, който съм чакала толкова дълго. Ти ме караш да се чувствам истински щастлива, да вървя по улиците и да се усмихвам на мрачните хора, да си тананикам любимата ни песен, да забравям всичко лошо, щом съм в прегръдките ти.

Защото ти си мъжът, който промени живота ми!

Направи го по-красив, по-слънчев, по-значим. Накара ме да вярвам в добротата, да не спирам да мечтая и да преследвам целите си. Накара ме да оценявам малките неща в живота, научи ме да ценя това, което имам, вместо да искам повече. Научи ме да уважавам себе си и хората, помогна ми да се науча и да прощавам, на теб и на себе си.

Ти ме направи по-добър човек!

Ти си този, който ме обича, когато най-малко ставам за обичане!

Ти си този, който никога не си тръгва от мен, дори и в най-трудните моменти, защото истинската любов оцелява и в бурите и дори става още по-силна!

Благодаря ти, че те има!

Благодаря ти, че си се родил, че Бог те е изпратил, за да може един ден да се срещнем!

Честит рожден ден, любов моя!

Единственото, което искам да ти пожелая е да бъдеш такъв, какъвто си!

Защото точно такъв те избрах, не перфектен, но истински!

И това, че двама човека, така различни в някои отношения, могат да се обичат толкова силно означава, че любовта наистина побеждава всичко!

Защото сърцата са еднакви, всички те имат нужда от любов !

И нека всеки, който има любим човек до себе си, да не забравя да му благодари и да му казва, че го обича по-често!

Защото ... "Любовта е най-висшата музика, най-хубавата поезия, най-добрата молитва. Любовта е сила, която прави хората добри, красиви, тя преобразява всичко.” 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама