Един ден той ще се появи и ще обича всяка част от вас


Един ден той ще се появи и ще обича всяка част от вас
Снимка: iStock/Guliver

Един ден ще срещнете някого, който ще обича грозните части от вас. Всеки недостатък и всеки белег. И той ще ги обича точно толкова, ако не и повече, колкото и добрите ви черти.

Вие не трябва да търсите някого, който да ви обича, когато сте в най-добрата си светлина. Не трябва да търсите мъж, който ще се отнася добре с вас, само ако правите нещата правилно според това, което той иска. Не трябва да търсите някого, който дори не обича истинското ви аз.

И ви обещаваме това. Един ден, независимо дали е след 2 дена или след 5 години ще откриете този човек.

Знаем, че този мъж в момента е само в мечтите ви. Той е само приказка и дори не съществува за вас. Може би смятате, че няма да се случи на някого като вас. На някого, който говори като вас, който изглежда като вас или действа като вас. Но един ден ще намерите мъжа, който обожава начина, по който говорите, изглеждате и действате, независимо колко глупаво или смешно ви изглежда на вас.

Правилният човек за вас няма да бъде перфектен. Той най-вероятно няма да има плочки на корема и усмивка за 1 милион долара. Той може би ще има характерни черти, които много хора ще мразят. Но както той обожава вашите негативни страни, вие ще обичате неговите също.

Разликата между всеки останал и "вашия човек" е, че този специален мъж за вас ще ви харесва такава, каквато сте. И той няма само да ви приема. Той ще ви обожава.

Той ще обича начина, по който носът ви се бръчка нагоре, когато се усмихвате. Ще обича начина, по който се смеете. Ще обича пухкавото ви коремче и ще го целува. Ще обича начина, по който се ядосвате за малки неща и как сте твърде упорити за ваше добро. Той ще обича начина, по който го ядосвате. Ще обича целия багаж, който носите от бившите си връзки. И той ще ви обича в моменти, когато се опитвате да тествате неговата любов към вас.

Той ще обича всяка част от вас. И независимо колко ужасно може да се отнасяте с тях, какви неприятни думи излизат от устата ви, той ще ви обича. Въпреки всичко. Въпреки вашите части, за които бихте желали да не съществуват. Въпреки нещата, които мразите в себе си.

Той ще ви приеме цялата заради това, което сте. Защото за него всяка част от вас е прекрасна и никога не би мечтал да промени нещо във вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама