Иво Сиромахов прави дисекция на секса и връзките


Иво Сиромахов прави дисекция на секса и връзките
Снимка: Сиела

За различната гледна точка на мъжа и жената за нещата от живота и любовта пише известният български сценарист, телевизионен водещ, журналист и драматург Иво Сиромахов в новия си роман "Скарлет + Иво = ВНЛ".

В типичния си стил авторът на "BG дневници и нощници" и "Българско радио" описва сложните взаимоотношения между преуспялата Скарлет и колоритния Иво. Той някога зарязал жена си, за да бъде със Скарлет, а тя, изморена от неговите изневери, хванала самолета за САЩ, без да му дава каквито и да е обяснения. Три години по-късно обаче Скарлет е убедена, че с Иво трябва да си дадат още един шанс…

Това, което следва, е своеобразно продължение на романите "Моят таен любовен живот" и "7 жени". С хапливия си хумор и пиперлив език Иво Сиромахов прави дисекция на секса и връзките, която ще накара читателя да се смее до сълзи и да прави (понякога не особено ласкателни) паралели със собствения си личен живот.

Мъжете са от Марс, а жените – от Венера в "Скарлет + Иво = ВНЛ", а мъжката и женската гледна точка към любовта и връзките се редуват, едновременно показвайки и осмивайки всички стереотипи. Мъжките изневери, женската параноя, зодиите, бременността, стриптийза и запознанството с родителите – Сиромахов ще ви провокира да се смеете на глас и да се замислите за разликата между мъжкия и женския светоглед.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама