Как да разбереш дали половинката ти изневерява емоционално


Как да разбереш дали половинката ти изневерява емоционално
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и тежко да приемаме физическата изневяра, понякога е много по-трудно да понесем идеята, че половинката ни е влюбена в друг човек. Тази изневяра обаче не се доказва лесно. Всъщност има няколко признака, по които можете да разберете дали е възможно да има нещо такова или просто се заблуждавате. Колкото и неприятна да е тази тема за вас, ако имате подобни съмнения, ще трябва да поговорите с половинката си очи в очи. Ето кои са признаците, че партньорът ви изневерява емоционално:

1. Крие телефона си 

Ако половинката ви изведнъж започне да крие телефона си от вас и винаги се притеснява, дори случайно да го доближите, то определено има нещо, което прикрива. Ако до сега не е бил толкова потаен и не е типично за него подобно държание, свързано с личното му пространство, то определено има за какво да се притеснявате.

2. Не ви отделя достатъчно време 

Дори може да не е свързано с друга жена, а с приятелите му. Ако е започнал да отделя прекалено много време за тях, а вас да пренебрегва, има някакъв проблем във връзката ви, който трябва да бъде обсъден възможно най-скоро.

3. Вече не ви споделя

Ако преди сте си говорили с часове на всякакви теми и сте обсъждали подробно как е минал денят ви, а изведнъж той спре да споделя, това пак е знак, че се случва нещо. Ако обяснението му започва и приключва с "Всичко беше наред" или "Както обикновено", то определено имате причина да се притеснявате. Това, че не иска да споделя с вас може да ви подскаже или че вече не е достатъчно заинтересован от вас, или че се опитва да прикрие нещо от личния си живот.

4. Заяжда се безпричинно и ви обвинява за всичко

Доста мъже го правят, за да не се налага те да слагат край на връзката. В такива случаи жената обикновено прекратява отношенията си, защото започва да й идва в повече. Ако постоянно ви обвинява, че му изневерявате или че сте виновни за нещо, то определено се опитва да се скара с вас. В такъв случай ще е най-добре да му изясните, че забелязвате какво се случва и да сложите край на мига.

5. Не иска да правите общи планове

Ако постоянно си измисля нови задължения и все не намира време да се види с вас, то това е знак, че не е сигурен в чувствата си и е напълно възможно да ви изневерява по някакъв начин. Ако е готов да отмени срещата си с вас, за да излезе с някой приятел, то определено има някакъв проблем, дори той да не е друга жена. В такъв случай, просто поговорете с него и ако ви изглежда съмнителен, продължете живота си без него.

6. Споменава за изневяра

Притеснително би било, ако той започне да говори на тема "изневяра", особено ако твърди, че за него това не е нещо непростимо. В такъв случай е напълно възможно да се опитва да ви подготви за нещо, което може би вече е направил. Ако забелязвате, че повдига тази тема често и защитава тезата, че изневярата може да бъде простена, поговорете много сериозно с него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама