Как да вървим към здравата любов


Как да вървим към здравата любов
Снимка: Сиела

Каква е психологията на жената и какви са различията с тази на мъжа? Как да намерим пътя към щастието? Как да се справим с кризите, които разклащат съзнанието ни? Популярният психолог Магдалена Ангелова дава отговор на много от тези въпроси в книгата си "Възможно щастие".

"Възможно щастие" засяга някои аспекти от необятната тема за женската и мъжката психология, партньорските взаимоотношения и връщането на личната сила.

Магдалена акцентира върху подсъзнателната динамика на женската душевност, основните мъжки и женски типажи, както и техните силни страни, страхове и възможности.

Описаните в книгата практики, медитации и съвети ще ви помогнат в справянето със страховете, конфликта с партньора, с раздялата. Упражненията целят хармонизирането на трудните любовни връзки, травмите от детството, освобождаването от тъгата, вината, обидата и гнева.

Книгата е базирана на теорията за архетипите и Сянката на К. Г. Юнг, на познанието и техниките по НЛП на Р. Бандлър, на знанието за семейните констелации от школата на Идрис Лаор за връзката и влиянието на рода върху нас и на идеята за петте езика на любовта, описани от Г. Чапмън, а богатият опит на Магдалена Ангелова в индивидуалната и групова терапия с деца и възрастни, както и с провеждането на семинари по темата, ще убеди и най-скептичният читател в ефективността на съветите ѝ.

Знанието води до резултат само когато е осъзнато и е превърнато в действие. И не забравяйте: вие сте възможното щастие! 

Заповядайте и на премиерата на книгата, съчетана с кратък семинар. Тя ще се проведе 23 април от 19:00 ч. в хотел "Маринела” (бул. "Джеймс Баучер” 100), а специален гост ще бъде журналистът Ива Дойчинова.

***

Магдалена Ангелова e квалифициран клиничен психолог. Опознавайки човешката опитност и нужда, тя избира да комбинира в своята работа класическата психология със знанието за източните методи и практики, въвеждайки нов подход за преживелищна терапия във всекидневния живот. Създава активна подпомагаща връзка със своите клиенти и изгражда модел за домашна терапия и самоусъвършенстване. Тя е водещ лектор на семинари за преодоляване на личните кризи и реализиране на личния потенциал.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама