Как изглежда верният мъж

  • Как изглежда верният мъж
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 07.09.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Верният мъж те кара да се чувстваш най-красивата жена, независимо къде сте. Той никога не те кара да се съмняваш в себе си - напротив, окуражава те да се харесваш.

Верният мъж няма стотици приложения за срещи и запознанства. Нито пък ще намериш номерата на всички бивши в указателя му. Той не се опитва да си намери "план Б", в случай че нещата не потръгнат, а прави всичко възможно да се превърнеш в Единствената.

Верният мъж не се интересува само от секс. Той е способен да оцени също така високо твоите ум и душевност. Вярва, че интимността не се изчерпва само с голотата. Наслаждава се на дългите ви разговори, на гушкането и държането за ръце.

Верният мъж мисли за теб, дори когато не сте заедно. Не се притеснява да ти се обади или пише, когато е с приятели навън, за да не му се "подиграват". Обръща ти внимание, интересува се как си, независимо дали си на 5 метра от него, или на 500 километра.

Верният мъж те "показва" пред света. Запознава те с познат, който случайно е срещнал на улицата, взима те на фирмени събития с колегите и не получава страхова невроза от мисълта да се запознаеш с родителите му. Той е горд, че именно ти си жената до него и не се опитва нито да го скрие, нито да неглижира връзката ви.

Верният мъж притежава морал - онези "ретро" ценности, които вече са на изчезване. Той не вярва, че зад всяка успешна връзка стоят поне няколко любовници. Не оправдава познатите си, които манипулират и лъжат половинките си, защото знае, че никой не заслужава да бъде мамен и разиграван. Верният мъж е този, на когото можеш да се довериш със сърцето си.

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.