Какви мъже търсят интелигентите жени


Какви мъже търсят интелигентите жени
Снимка: iStock/Guliver

Интелигентните момичета могат да бъдат сметнати за придирчиви, но те просто знаят какъв тип човек заслужават и не биха се задоволили с по-малко.

Те искат да излизат с някого с голямо сърце и дори още по-голям мозък. Те са привлечени към хора, които ценят знанието. Интелигентните момичета се отдръпват, когато някои им изпрати съобщения с грешки.

Интелигентите момичета искат някой, който би седнал и гледал с тях документален филм. Който би отишъл с тях на обучение, който има жажда за учене.

Интелигентите момичета искат някой, с когото могат да водят сериозен разговор, с когото да могат да говорят по теми, от които странят повечето хора - морал, религия, политика. Те искат човек, който стимулира техния мозък толкова, колкото тяхното тяло.

Но интелигентите момичета също така искат някой, който е добър в сърцето си. Който ще им помогне да се справят със стреса и трудностите, когато се сблъскат с тях. Някой, който ще им напомня да не приемат живота толкова сериозно. Някой, който ще им помогне да релаксират след най-изморителните си дни.

Когато интелигентните момичета са в грешна връзка, тя ги изсмуква, тъй като те са перфекционисти. И когато нещо се обърка, те се опитват да го поправят. Дори всички други да виждат ясно, че е съсипана и непоправима.

Интелигентите момичета може да изглеждат умни, но любовта все още може да ги прави глупави. Те и преди са попадали в токсични връзки, те също не са имунизирани срещу тях. Били са там, но са научили уроците от грешките си.

Ето защо интелигентните момичета толкова много подбират, когато става въпрос кого да допуснат до сърцето си. Те не искат да правят същата грешка втори път. Желаят да намерят някой, който заслужава тяхното време, сърце и мозък.

Интелигентните момичета са горди от знанията си, но не са сноби. Те никога не се опитват да принизят някого, да покажат колко по-умни са.

Интелигентните момичета разбират, че да бъдеш умен и да бъдеш перфектен не върви ръка за ръка. Те също пият. Те също се прибират късно. Те също правят глупости, за които знаят, че ще съжаляват на следващата сутрин.

Интелигентите момичета са точно както всичко останали - освен, че имат по-високи стандарти. Те искат най-доброто за себе си, тъй като могат да видят собствената си цена.

Интелигентите момичета може и да не могат да четат мислите ви, но могат да разберат тона ви, да прочетат езика на тялото ви. Те могат да кажат дали ги искате завинаги или само за една нощ.

И те няма да приемат половинчато отношение. Те търсят нещо истинско. Някой, който е готов да положи усилия, за да запази връзката им здравословна. Всичко, което е по-малко, не  е ок за тях и не се струва да се примирят. 

Когато става въпрос за любов или нещо друго, интелигентите момичета просто се опитват да вземат най-умните решения.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама